Jag är medlem i en otroligt fin grupp på Facebook som heter Bloggsupporten – Vi som aktivt kommenterar hos varandra, i gruppen har jag fått lära känna många fina nya bloggare och det är en fin gemenskap som skapats sedan i juli. Det är hårda regler men väldigt fina och enkla samtidigt, jag hoppas just du väljer att bli medlem där. Bloggsupporten är en sida där man själv väljer hur aktiv man är i, och det finns bara ett krav och det är att kommentera hos alla om du delar din länk i en dagtråd som skapas där. Annars får man vara aktiv eller inte om man vill det, det är bara du som bestämmer själv vad du vill göra.

Eftersom det är jul så tänkte admins att en fråga om bloggande till julen kunde vara roligt. Självklart så vill jag ställa upp på den frågan.

Jag kommer blogga på julafton, förmodligen en liten sväng på morgonen och sedan när julafton är slut. Eftersom vi ska till Orsa på juldagen blir det även ett kort inlägg just då. Men sedan på annandag jul kommer jag absolut att skriva mera igen. Tycker om denna tid på året, samt påsken och sommaren då kan jag egna mer tid åt bloggandet.

Glöm nu inte att bli medlem i Bloggsupporten om du vill. Känner för att dela några av de fina bloggarna som varit med och delat ofta sedan gruppen startades i juli 2018, så fina människor med bloggar värda att bli lästa.

Fnulan

Elisa

Melissa

Johanna

Anna

Olga

Jenny

Frugan-E

Semikolon

Fröken Rödlök

Fru Elversson

Nordengrim

Pärla

Aqpsjumper

Amandizan

Emelieburström

Lillan

MrsKjellström

Moa

Kathrine

Jennysvardag

Hanna Fia Lotta

Fröken Ny

Charlotte

Snabela

Mirre

Kamilla

Hanilas

Madelena

Sara

Johanna Söderberg

Marie

Sandi

Petra

Maria

40 kommentarer

  1. Åh så glad jag blir, är glad att du är medlem också :D. Just ja, förstår att det blir lite så då som vilken dag som helst :D. Ska bli fint att dela med sig 🙂

 1. Bästaste gruppen så roligt att få vara med där, jag kommer göra som du och blogga julafton morgon och julafton kväll 🙂

 2. Kommer också försöka lägga upp lite nu under julen, skulle man inte hinna med helt så kan man ju tidsinställa! 🙂 Ska bli intressant att kolla in din blogg lite då och då under julen! God jul fina du och tack för att du länka till min blogg <3 Kram
  Fru Elversson recently posted..Hur firar du jul?

 3. Va de inte Du som skapade den gruppen ? Jag kommer blogga varje dag sen om de är jul/nyår/sommar eller va slla de högtider så är de som en vanlig dag för mig att blogga
  Emma recently posted..Fredagstag

  1. Jo det var det :). Men är man medlem i gruppen är gruppen lika mycket min som andras ?. Lika är admins ett team i gruppen därav skriver jag admins :).

   Kul att du gör så 🙂

 4. Det låter som en väldigt trevlig grupp! Själv kommer jag att skriva ett inlägg varje dag men mina summeringar av den gångna dagen kommer jag kanske att hoppa över.

  Ha en fin fredagskväll!
  Znogge recently posted..Äntligen jullov!

 5. Jag ska nog försöka hinna blogga på julafton….
  Men vi får se… känns som jag har mkt att göra med en födelsedag på söndag oxå… Men en liten stund ska jag nog få till att skriva ihop ett inlägg på.

  Er grupp är fantastisk, älskar den!!!

  Ha en fin kväll,

  Kram kram
  Jenny recently posted..Tror ni på något övernaturligt?

 6. Om du visste hur mycket jag uppskattar den gruppen och alla er andra, vars liv ni låter mig ta del av genom era bloggar. Och så fint att du länkat alla här i ditt inlägg också. Jag gillar när du kommenterar för det är så tydligt att du gör det med omtanke även om du inte delar bloggarens åsikter. Du är guld värd och jag hoppas att din jul blir helt fantastisk.
  Sara recently posted..Straff eller rehabilitering?

  1. Åh tack fina du <3. Jag gör alltid saker med omtanke, jag tänker att man inte alltid måste ha samma åsikter och det är fint i den saken :). Det är skillnad på att tänka olika och att förmedla det respektfullt, mot att håna och vara elak som många kan vara. Då är det ingen respekt bakom och det enda man gör är att såra, det vill jag inte däremot är det något fint i att få ha olika åsikter men samtidigt faktiskt respektera den saken. Det är då man skapar harmoni :D, och utbyter tankar till varandra :). Detsamma fina du <3

 7. Har faktiskt inte tänkt så mycket, men tror det blir ett tidsinställt inlägg eller att jag skriver ett dagen innan och kollar igenom lite på julaftonsmorgon, tror dock jag ska försöka blogga som vanligt, ett inlägg om dagen ish. Kram <3

 8. Jag har ju icke facebook, så jag kan ju inte vara med… tyvärr.
  Vissa av namnen känner jag igen som mina Instagram-vänner 🙂

  Jo Yes jag kommer att blogga under jul,
  om jag inte bloggar beror det mer på sämre mående än på att det är t ex jul.

 9. Jag kommer nog inte att slita mig från bloggen. En läsare skrev till mig idag att hon är ensam på julen så bloggen var viktig för henne. Alltså mitt hjärta krossades. Nu ska jag blogga för henne.
  Ja en underbar grupp! Så glad att du bjöd in mig!!!
  Kram
  Fnulan recently posted..Som vanligt…

  1. Åh jag förstår, sedan så fint att du tänker så. Gör ont att läsa om någon som är så ensam :(.

   Visst är den helt ljuvlig :D. Är jätteglad att du är medlem 😀

 10. Det är verkligen en jättefin grupp och man känner verkligen en gemenskap! Gullig du är som gillar min blogg det värmer <3 Jag tänkte blogga under julen men blir nog på kvällen eller på förmiddagen kram 🙂

 11. ja det är alltid roligt
  men sjukskriven o utan ork så känner man sej dålig att kommentera vissa dagar o då känns det ju inte skoj o länka liksom
  men ja bra med en mysig grupp
  ja brukar svara de som kommenterar hos mej det hinns med i vartfall
  kram på er alla o dej fina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: