Idag är det julafton, av erfarenhet vet jag att denna dagen brukar komma och passera snabbt. Som liten tyckte jag alltid denna dag gick så sakta, visst är det spännande hur saker känns annorlunda beroende på tid i livet?

Jag och William drack varm choklad med grädde, marshmallows med polkagrisstav som dekoration igår kväll för att skapa lite julmys för oss.

Nu ska jag gå upp alldeles strax, jag ska duscha och fixa håret och mig själv inför julafton. Klockan 8:00 ska vi vara hos Björn för julfrukost, 10:00 hos Björns moster som bjuder på lite gott, sedan efter det ska vi till Skedvi och fira hos Björns farmor. Där blir det julklappar, mat och annat juligt.

Det blir min julafton i stort, fullt upp! Imorgon åker vi till Orsa och då blir det fullt upp igen. Men ska bli fint att träffa mamma, hennes man och mina syskon.

44 kommentarer

 1. God jul fina du! Hoppas det blir en riktigt härlig dag. Håller med om att dagen brukar gå alldeles för fort nu för tiden. Som liten var det ju en evighet tills man fick klappar. 🙂
  Marshmallows och polkagrisstav hör verkligen till varm choklad! En sån blir det för mig också idag. 😀

 2. Vad härligt, massor med mys för er över jul med andra ord 🙂
  Tyckte också det gick SUPERSAKTA som liten, man kved ju tills det var Kalle och presenter, haha. Tycker överlag att tiden springer iväg mer nu när man är äldre, hinner inte med riktigt. 😛
  Ha en finfin julafton! ♥
  Frugan E recently posted..Aktiva beslut jag tar varje dag

 3. Låter som ni fick en bra start redan igår med choklad mys. Späckat schema har ni ’men jag hoppas ni hinner stan upp o njuta också
  Hanna recently posted..Naples

 4. Vilken mysig morgon! Alltid kul att träffa släkten, jag får vänta tills imorgon. Idag blir det mys hemma med sambon <3

 5. Men vad mysigt, vi ska ta det lugnt i år. Planen var egentligen att fira med sambons familj men det är så långt att åka så det blir bara jag, Fredrik och min mamma. God jul på dig <3
  Melissa recently posted..Veganskt julbord

 6. Gud så härligt att ha julaftons frukosten tillsammans med andra så tidigt på morgonen.Det påminner mig om när vi spendera julaftonsmorgonen i stallet kl 6 för många år sedan.Det låter som ni kommer att ha fullt upp och hoppas att ni njuter för fullt av dagen.Ha en underbar Julafton

 7. Jag tyckte också att julaftar som barn var oändliga. Tyckte aldrig att tiden gick så jag fick öppna mina julklappar. Känns annorlunda nu om man säger så. Hoppas att du haft en fin julafton och att juldagen imorgon blir fin den med.

 8. Oj vad det lät som du hade fullspäckat schema! Mysigt ändå. Njut av julen och att vara med familjen. polkagrisen var sååå fin i chokladen, smakade det polkagris också? Kram fina du <3

 9. Så god den där varma chokladen ser ut 🙂 Det låter som att ni har fullt upp idag men så mysigt att det händer lite olika saker 🙂 God Jul 🙂

 10. Åh vad mysigt med varm choklad och det är ju så gott med 🙂 När man var barn tyckte man julen gick sakta ja och tjatade på när tomten skulle komma nu går tiden lite för fort, kan jag känna ibland. God jul! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: