Vad är det du vill se i bloggen 2019?

Som du nog vet vid det här laget är jag en del i Facebookgruppen Bloggsupporten. Någon beskrev nyligen sidan som en community samt Bloglovin fast på Facebook. Det är ganska sant, vi har skapat ett litet community i gruppen och det är så himla härlig och vänskaplig stämning.

Så idag är det fredag och vi kör med en fråga i gruppen. Så nu får du som min läsare chansen att berätta för mig vad just du vill läsa om i min blogg: Vad vill du se mer av i bloggen 2019? Något speciellt ämne, något du vill få se i bilder? Berätta för mig, det är ett perfekt tillfälle för mig att få lite nya idéer och inspiration för 2019.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “Vad är det du vill se i bloggen 2019?

 • 28 december, 2018 at 13:14
  Permalink

  Jag vill följa dig och din “resa” mot ett bättre mående! Det kan vara jättejobbigt att skriva om det vet jag, men om du vill så läser jag gärna mer om det. Hur det går för dig osv!
  Men förstår helt om du inte vill det, men nu när du fråga så 🙂 Kram!

  Reply
  • 28 december, 2018 at 20:55
   Permalink

   Det ska du absolut få göra <3. Det kommer absolut komma ganska naturligt så det gör jag absolut 🙂

   Reply
 • 28 december, 2018 at 13:34
  Permalink

  Det är kul att höra om val i livet och vad de fört med sig som du skrivit om någongång. Kul med listor på saker du lärt dig, tips om saker. Intressant även med ditt amningsarbete…?
  Liw recently posted..Trygghet nyckel till bättre sex

  Reply
 • 28 december, 2018 at 13:38
  Permalink

  Personligen läser jag jätte gärna personliga inlägg och älskar att läsa om opopulära tankar och åsikter! 🙂

  Reply
  • 28 december, 2018 at 22:24
   Permalink

   Så kul :D. Då fortsätter jag lite som nu, och kan ta till lite opopulärt med 😀

   Reply
 • 28 december, 2018 at 17:57
  Permalink

  Skriv gärna mer om jobbet som både doula och i amningshjälpen. Tror många hade tyckt det var intressant.

  Reply
 • 28 december, 2018 at 18:06
  Permalink

  Så härligt att ladda upp inför ett nytt bloggår. Jag tycker verkligen om din blogg precis så som den är. Det känns verkligen som Du, men ändå med ett varierat innehåll 🙂
  Anna recently posted..En nystart för bloggen

  Reply
  • 28 december, 2018 at 21:35
   Permalink

   Ja det är verkligen det :D. Så kul att du tycker det :). Då kan jag lite släppa pressen jag känner på att den känns tråkig ibland 🙂

   Reply
 • 28 december, 2018 at 18:06
  Permalink

  Eftersom jag föredrar att läsa vardagsbloggar med personliga inslag så hoppas jag att du kommer fortsätta på det spåret nästa år, jag kommer inte på någonting jag saknar i din blogg faktiskt för du skriver som sagt vardaglig och personligt =)

  Reply
  • 28 december, 2018 at 21:34
   Permalink

   Så kul det kommer jag absolut att göra :). Tänkte även ha in något mer då och då, men måste få inspirationen känner jag :D.

   Reply
 • 28 december, 2018 at 20:18
  Permalink

  Men så roligt att gruppen blivit så stor, finns massa grupper men den är bäst 😀 <3
  Jag tycker att du ska blogga på så som du gjort detta året då jag verkligen gillar dina inlägg 🙂

  Reply
  • 28 december, 2018 at 20:40
   Permalink

   Ja det är jättekul tycker jag, sådan fin stämning på något sätt :). Det känns som att alla är med av samma anledning. Tror det kan vara därför så många trivs? Att alla är där med samma utgångspunkt och målsättning :).
   Åh så roligt att du tycker det, blir väldigt peppad av den saken :).

   Reply
 • 28 december, 2018 at 22:35
  Permalink

  Först och främst så tycker jag att du har det väldigt bra med olika ämnen du skriver om.Själv tycker jag att det är spännade att läsa om förälderskapet och barn.Skulle vara kul att få lite mer inblick om dina tankar och funderingar ang förälderskapet.

  Reply
  • 28 december, 2018 at 23:05
   Permalink

   Åh så roligt :). Blir väldigt glad av det :). Det skulle jag kunna göra, jag har ju varit igenom nästan alla stadium så har en del erfarenhet :). Ska fundera ut något 🙂

   Reply
 • 29 december, 2018 at 00:03
  Permalink

  Jag tycker det bästa är en personlig blandning av det man själv vill dela med sig av.. 🙂 vardagsinlägg, tips,insikter, åsikter, ja.. 🙂 kram
  NICOLE recently posted..Det är ju fredag

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: