Som du nog vet vid det här laget är jag en del i Facebookgruppen Bloggsupporten. Någon beskrev nyligen sidan som en community samt Bloglovin fast på Facebook. Det är ganska sant, vi har skapat ett litet community i gruppen och det är så himla härlig och vänskaplig stämning.

Så idag är det fredag och vi kör med en fråga i gruppen. Så nu får du som min läsare chansen att berätta för mig vad just du vill läsa om i min blogg: Vad vill du se mer av i bloggen 2019? Något speciellt ämne, något du vill få se i bilder? Berätta för mig, det är ett perfekt tillfälle för mig att få lite nya idéer och inspiration för 2019.

20 kommentarer

 1. Jag vill följa dig och din “resa” mot ett bättre mående! Det kan vara jättejobbigt att skriva om det vet jag, men om du vill så läser jag gärna mer om det. Hur det går för dig osv!
  Men förstår helt om du inte vill det, men nu när du fråga så 🙂 Kram!

 2. Eftersom jag föredrar att läsa vardagsbloggar med personliga inslag så hoppas jag att du kommer fortsätta på det spåret nästa år, jag kommer inte på någonting jag saknar i din blogg faktiskt för du skriver som sagt vardaglig och personligt =)

 3. Men så roligt att gruppen blivit så stor, finns massa grupper men den är bäst 😀 <3
  Jag tycker att du ska blogga på så som du gjort detta året då jag verkligen gillar dina inlägg 🙂

  1. Ja det är jättekul tycker jag, sådan fin stämning på något sätt :). Det känns som att alla är med av samma anledning. Tror det kan vara därför så många trivs? Att alla är där med samma utgångspunkt och målsättning :).
   Åh så roligt att du tycker det, blir väldigt peppad av den saken :).

 4. Först och främst så tycker jag att du har det väldigt bra med olika ämnen du skriver om.Själv tycker jag att det är spännade att läsa om förälderskapet och barn.Skulle vara kul att få lite mer inblick om dina tankar och funderingar ang förälderskapet.

  1. Åh så roligt :). Blir väldigt glad av det :). Det skulle jag kunna göra, jag har ju varit igenom nästan alla stadium så har en del erfarenhet :). Ska fundera ut något 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: