Min bästa vän Lisa har flyttat, under tiden hon flyttade insåg hon att det fanns för mycket saker i hennes hem. Jag har också insett att det nog stämmer bra för mig också. Men så kom jag hem till Lisa och hon hade en kartong med saker, hon frågade om jag ville titta och ta det jag ville ha. Helt plötsligt hade jag en kartong med mig hem.

Det var ju så himla mycket fint, och det tyckte ju jag var jättekul. Så nu har jag två till Dalahästar, en månadskalender, burkar och bokställ, två stycken böcker som blir perfekta att läsa i ett klassrum. Sedan två stycken pelare för pelarljus. Dessa har jag placerat på Williams rum, han kommer tycka mycket om dem.

Tusen tack Lisa för lite nytt till hemmet!

32 kommentarer

  1. Ha ha, visst är det knasigt att oavsett hur mkt prylar man har så tar man gärna emot lite till 🙂 Men det var fina saker – och alltid kul med lite nya böcker!

  2. Detta är ju ett perfekt sätt att få lite nytt till hemmet. Det som kan vara skräp för en är värdefullt för någon annan. Önskar dig ett riktigt gott nytt år också

  3. Jag borde göra mig av med mer saker än jag införskaffar, haha. Har en tanke om att för var ny sak jag vill ta in i hemmet måste jag ta ner en eller två och lägga undan. Har insett att det går ju att rotera saker hemma också. 🙂 Vilken vacker kalender du fick med dig som funkar år in och år ut. 🙂

  4. Så bra när man kan byta grejer, ge bort eller ta emot! Det som inte längre passar på ett ställe kanske passar nån annanstans. Jag har läst Kalle-böckerna för mina barn, de är bra!??

  5. Så snällt av din vän att låta dig titta i kartongen och ta det du ville ha ?Det som är skräp för andra är guld för andra människor.Visst är det märkligt hur mkt man samlar på sig under alla åren Gott nytt år

  6. Vilken snäll vän du har! Så bra när man kan ge bort saker istället för att slänga sakerna. Vilka bra grejer du även fick super att du fick böcker som du kan läsa i skolan sen. Gott nytt år fina! Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: