Jag fick en kartong med saker.

Min bästa vän Lisa har flyttat, under tiden hon flyttade insåg hon att det fanns för mycket saker i hennes hem. Jag har också insett att det nog stämmer bra för mig också. Men så kom jag hem till Lisa och hon hade en kartong med saker, hon frågade om jag ville titta och ta det jag ville ha. Helt plötsligt hade jag en kartong med mig hem.

Det var ju så himla mycket fint, och det tyckte ju jag var jättekul. Så nu har jag två till Dalahästar, en månadskalender, burkar och bokställ, två stycken böcker som blir perfekta att läsa i ett klassrum. Sedan två stycken pelare för pelarljus. Dessa har jag placerat på Williams rum, han kommer tycka mycket om dem.

Tusen tack Lisa för lite nytt till hemmet!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

32 thoughts on “Jag fick en kartong med saker.

 • 31 december, 2018 at 00:33
  Permalink

  Alltid lika kul att förnya hemmet tycker jag 🙂 Bra när man kan “ärva” från sina vänner också 🙂

  Reply
 • 31 december, 2018 at 00:37
  Permalink

  Men å vad roligt, det är ju toppen att göra så 🙂 Det någon har tröttnat på blir ju något nytt och fint för en annan 🙂

  Reply
 • 31 december, 2018 at 07:23
  Permalink

  Ha ha, visst är det knasigt att oavsett hur mkt prylar man har så tar man gärna emot lite till 🙂 Men det var fina saker – och alltid kul med lite nya böcker!

  Reply
  • 31 december, 2018 at 14:12
   Permalink

   Haha ja det är ju det :). Håller med var ändå saker jag gärna ville ha 🙂

   Reply
  • 31 december, 2018 at 14:24
   Permalink

   Eller hur :D. Det är nästintill perfekt att göra så 🙂

   Reply
 • 31 december, 2018 at 09:23
  Permalink

  Så kul när dom tänker på en ? Älskar bokstöden, super fina!

  Reply
 • 31 december, 2018 at 09:26
  Permalink

  Detta är ju ett perfekt sätt att få lite nytt till hemmet. Det som kan vara skräp för en är värdefullt för någon annan. Önskar dig ett riktigt gott nytt år också

  Reply
  • 31 december, 2018 at 14:22
   Permalink

   Visst är det :D. Håller med dig, det är ju precis så 🙂

   Reply
 • 31 december, 2018 at 10:06
  Permalink

  Åhh alltid spännande när man kan få saker av varandra mycket bättre än att bara slänga det 🙂

  Reply
  • 31 december, 2018 at 14:11
   Permalink

   Ja det var jättefint :D. Blev väldigt glad :D. Visst är den fin 😀

   Reply
 • 31 december, 2018 at 12:37
  Permalink

  Jag borde göra mig av med mer saker än jag införskaffar, haha. Har en tanke om att för var ny sak jag vill ta in i hemmet måste jag ta ner en eller två och lägga undan. Har insett att det går ju att rotera saker hemma också. 🙂 Vilken vacker kalender du fick med dig som funkar år in och år ut. 🙂

  Reply
  • 31 december, 2018 at 14:10
   Permalink

   Det är jättebra att göra så :D. Jag gav min andra vän 11 koppar igår, så fick in och ut saker ;). Visst är den fin :D. Gillade den direkt 🙂

   Reply
 • 31 december, 2018 at 12:39
  Permalink

  Så bra när man kan byta grejer, ge bort eller ta emot! Det som inte längre passar på ett ställe kanske passar nån annanstans. Jag har läst Kalle-böckerna för mina barn, de är bra!??

  Reply
  • 31 december, 2018 at 14:08
   Permalink

   Ja men visst är det så :D. Man får verkligen lite mer ekotänk med :). Åh så roligt 🙂

   Reply
 • 31 december, 2018 at 18:23
  Permalink

  Så snällt av din vän att låta dig titta i kartongen och ta det du ville ha ?Det som är skräp för andra är guld för andra människor.Visst är det märkligt hur mkt man samlar på sig under alla åren Gott nytt år

  Reply
 • 1 januari, 2019 at 00:57
  Permalink

  Vilken snäll vän du har! Så bra när man kan ge bort saker istället för att slänga sakerna. Vilka bra grejer du även fick super att du fick böcker som du kan läsa i skolan sen. Gott nytt år fina! Kram 🙂

  Reply
 • 1 januari, 2019 at 18:53
  Permalink

  Tycker det är så roligt när man kan ärva saker och ting, brukar hända mellan mig och min farmor också ^^

  Ibland har man själv nytta av det mer än vad man tror 🙂
  Becka Lindhe recently posted..One of the best things!

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: