Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Baby och barnfotografering

Calle 6 månader, med storasyster Alice.

Fick äran att fotografera Lisas Calle på sin 6 månaders dag. Han syskonmatchade sina kläder med storasyster Alice.

Vi försökte oss på att göra en 6:a med godis men Calle, storasyster Alice och deras hund Cubus var alldeles för road av att försöka ta sakerna så denna månad syns inte sexan så bra.

Men några syskonfoto fick vi i alla fall. Lisa med familj har flyttat så det var mitt första besök i deras nya hem. Kläderna på bilden kommer från Mini Rodini.

En glad Alice som upptäckt att det var choklad i det fina pappret.

Calle och Alice höll varandra i handen, tills lilla lillebrorsan kom på att han ville smaka på storasysters hand.

34 Comments

  1. Det här inlägget var väldigt fint ? jag har försökt att fotografera mina barn tillsammans men de är omöjligt att få dem stilla brevid varandra. Mycket bra syskonfoto ???

  2. Vilken fin ära att du får foto dom två fina syskonen. Mini risoni har så fina kläder. Dom båda är så fina och du tar så fina foton. Tycker att att lillprinsen ser lite sugen ut på godis ?

  3. Men åh vilka mysiga och fina bilder du tagit på dem! 😀 Kan tänka mig att det är ett svårt uppdrag att fota barn och försöka ha rekvisita där man vill haha! Men väldigt roligt också 🙂

  4. Åh fota är ju så roligt att göra, det är något jag ska bli bättre på under 2019 faktiskt, utnyttja min kamera mer.

    Så mysigt att fota syskonbilder, se syskonens kärlek mellan varandra <3

  5. Åh vad söta dom verkligen är! och bilderna är jättefina. Du är riktigt duktig på att fota även om barnen var roade ibland 🙂

  6. Så underbara bilder! Barnen är ju så himla söta! Roligt med syskonbilder 😀 Jag passar på att önska dig ett riktigt Gott nytt år! Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: