En tidig vintermorgon är så vacker.

Efter jag lämnat bilen på morgonen och jag gick min väg mot jobbet möttes jag av denna syn. Denna bild är helt utan filter och på något vis slog det mig återigen hur otroligt vacker vår jord är. Att få gå igenom dessa årstider som vi har, att höra hur snön knastrar under skorna och känna kylan som inte är för kall blir fint på något sätt. Jag såg en hare som sprang en bit där fram i mörkret och glömde sig för mig på någon gård sen, det blir ett liv mitt i livet.

Jag jobbade tills 16:30 idag, varit jätteduktig och följt mitt matschema hela dagen. Ni har lite fel bild av hur mitt matschema ser ut eftersom det ni känner till är för personer som ska gå upp eller ner i vikt. Jag ska bli frisk, så där skiljer sig det en hel del jag tänkte skriva ett inlägg om detta som ni får läsa om imorgon, jag märkte nämligen att igår blev en hel del fokus på nyttig mat och vikten vilket inte är mitt fokus här. Men mer om det imorgon.

Om du undrar över hur jag både kan åka bil och promenera till jobbet, så kan jag berätta det för dig. Björn bor i området där jag jobbar. Det är en liten promenad mellan och den tar jag dagligen, inte speciellt långt men tillräckligt för att huvudet får lite luft före och efter arbetsdagens slut. Det är riktigt uppskattat för egen del.

På tal om jobb så är klockan i skrivande stund nio på kvällen, det betyder att jag strax ska bege mig mot sängen. Imorgon jobbar jag 7:45-11:30, det ska bli jätteskönt. Jag tänkte skriva klart på min tentamen som ska in på min födelsedag den 11 februari redan nu i helgen så jag kan finputsa på den sen. Någonstans är det så mycket värt att bara få fixa saker i tid ibland.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

10 thoughts on “En tidig vintermorgon är så vacker.

  1. Vi har fortfarande inte fått snön här nere, så vi hör inte knastret under skorna men sen på ett sätt vill jag inte ha snö. Men mysigt att höra när man går, jag HATAR kyla, fryser bara mer och mer då, haha är redan frösen av mig :/
    Becka Lindhe recently posted..Så nöjd!

  2. Jag håller med om att det är jättefint ut när det är snö och lite frost och sådär perfekt kallt. Jättefin bild. Tycker att oavsett om man ska gå ner eller upp så är det ju bra om man försöker äta nyttigt. 🙂
    Amanda recently posted..Trött ikväll

  3. Så härligt att du har möjlighet att lite motion och en nypa luft när du går till och från jobbet. Du har verkligen rätt när det kommer till det här med årstiderna och vår jord. En utav de bästa sakerna med Sverige är ju ändå att vi har sådana otroliga årstidsskiftningar. Lyllos oss som får uppleva alla fyra! Man uppskattar allt mycket mer på något vis.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: