Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Porslin

Muminmuggar: Mymlans mamma & Polismästaren.

Förra veckan fick jag hem dessa två fina muggar jag beställde innan Kristi Himmelsfärd från Åhléns på webben. Just dessa två fanns nämligen inte att köpa på Åhléns här i Falun. Fina är dem i alla fall, nu saknas bara Hattifnattmuggen som jag tänkte köpa till hösten så jag får den där speciella stämpeln, och sedan vänskapmuggen, trogen sitt ursprung, Mumin på äventyr samt Sov gott så har jag sedan alla de som finns att köpa i dagsläget.

38 Comments

  1. Wow de är jättefina 😀 De är så sabla söta ju 🙂 Ja Åhléns har mycket fina grejer både till inredning o kläder

  2. De är roligt att samla på saker, Mumin muggarna är jättefina. Jag har två barbar lampor från Ikea, de finns inte längre. jag gillar de skarp fast de har egentligen inte något med mumintrollen att göra den ser helt enkelt bara ut som barbarpappan 🙂

    Kramiz

  3. nämen åh då har du nog kommit längre än vad jag och sambon har i samlingen tror jag haha. Älskar att se dina mumin inköp har faktiskt ingen av dessa två, visste faktiskt inte heller man kunde beställa via webben på åhlens. Inte handlat därifrån på evigheter, fanns i hudik förut men efter det la ner där, så vet jag inte ens om det finns i krockarna här omkring. ?❤

    1. Haha kanske? Jag lär väl visa upp alla någon gång känner jag :D. Åh förstår, jag gillar Åhlens som butik så är nog därför jag vetat om att de finns på webben med 😀 .

  4. Men åh så härligt att din samling snart är komplett 🙂 hur många olika muggar finns det? Skulle så gärna vilja se platsen där alla dina fina muminmuggar står?! ?

    1. Ja jättekul, eller i alla fall komplett med de som finns att köpa nu. Är ju många år av muggar som finns som jag inte har och förmodligen aldrig får tag på heller :).

  5. Åååh vad är det för ett stämpel man kan få???
    Jag har en dold muminmugg-samling men har fått muggarna av mina släktingar som bor i närheten av den finska gränsen =)… inget jag självmant har valt att samla! Tycker mina äldre vid 90-talet är snyggare. Oavsett så gillar jag Tove så mumin i sig är fantastiskt<3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa