Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider Hälsa & motion Rygg & nackvärk Skilla vår mellanpudel Tonårsbarn

Grilla korv i skogen, och att starta 2021 med ryggskott.

Igår så beslutade vi oss för att grilla i skogen. Så jag, Björn, William och Skilla gick ut och hittade en bra plats för ändamålet. Det var min ide, jag har inte grillat korv utomhus sedan jag var barn.

Vi hade det jättetrevligt, åt korven och Skilla hade det roligt i skogen. Det var bara en detalj som var mindre kul och det var att jag mitt under roligheterna fick ryggskott! Jag kände det direkt när det hände, konstigt ställe man typiskt ryggskott ändå. Precis under mellan skuldrona och vid ryggraden.

Jag provade allt igår för att få bort saken. Det blir bara värre kan jag säga, djupa andetag är ett gissel! Någon form av vridning måste jag gjort omedvetet. Tur att det är på torsdag jag börjar jobba igen, jag hade VERKLIGEN inte velat ha denna värk som jag har idag då.

Vad Vill min kropp säga mig? Det känns som att den talar tusen ord till mig, för efter allt jag råkar ut för är det uppenbart något den vill.

23 Comments

  1. Det är så mysigt att grilla korv ute. Vi gjorde det för ett tag sen med barnbarnen, Mindre roligt med ryggskottet. Ja, kroppen kanske säger till dig att ta det lugnt?

  2. Åhh, det där är värsta stället att få ryggskott på, det är ju omöjligt att andas och jag brukar ha svårt att ligga ner när det händer, får sitta och sova då, hoppas det inte är så illa för dig. Men hur mysigt är det inte att ut och grilla korv mitt i vintern- länge sedan vi gjorde det nu…men måste nog ske i år

  3. Är du säker på att det verkligen är ryggskott? Det är ett rätt udda ställe att få det på och jag kan tänka mig flera andra diagnoser. Men visst, det kan vara ryggskott trots allt.

  4. Så mysigt med utflykt med grillning. Jag älskar sådana utflykter, gjoder många sådana när barnen var små. Nu blir det färre gånger.

    1. Ja det är var verkligen det. Åh samma här det är så mysigt ?. Sonen är sexton så var kul att han följde med den här gången. Inte alltid han vill så förstår dig precis.

  5. Så mysigt att grilla korv utomhus men desto tråkigare med ryggen. Hoppas den hinner bättra sig innan det är dags att börja jobba.

    Krya på!

  6. Men det både låter och ser så mysigt ut att hänga ute sådär. Önskar en annan pallade kylan ?
    Stackare, du har verkligen haft otur de senaste.

  7. Ja, det där med grillning mitt i vintern har ju blivit en ”inne”-sysselsättning ifjol och i år. Kan utan minsta problem föreställa mig att den ”onaturliga” ställningen du fick inta för att äta korven tillsammans med kylan är bidragande orsaker till ditt ryggskott. Hoppas det går över snart. Du har verkligen haft tillräckligt med skit de senaste månaderna.

  8. Mysigt med såna utflykter, vi grillade på stranden en sen kväll.
    Jag har aldrig hört om ryggskott i bröstryggen, men kan förstå hur jobbigt det är, min rygg är ganska trasig och just där har jag ett par kotor låser sej ibland. Fy sjutton.
    Hoppas det lättar fort så du kan jobba när det är dags.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa