Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Högtider & födelsedagar

Nu lyser granen så grön och grann.

Nu är granen här hemma, den lyser jättefint med glitter, ljus och vackra julgranskulor. De flesta har min mamma tillverkat, men så har jag några köpta och de inte så barnvänliga på utspridda platser.

Nedanför står en av mina tomtar, den fina jag fått av min mamma som hon fick som barn syns inte på bild men den är med som alltid. Förra året köpte jag en ängel? Så hon är också med, tillsammans med renen jag vann för några år sedan och min lyckta med en isbjörn från Partylite.

Årets julgran är köpt på Granngården i Falun, eller som Björn sa: ”Grangården” (han skämtade alltså med någon han kände) hon som jobbade i kassan hörde och tyckte att det var väldigt kul i alla fall.

Hur som helst, nu är granen här. William har dragit iväg med kompisar. Innan bjöd han på mat. Jag får se vad kvällen kommer erbjuda.

18 Comments

  1. Granen är hur fin som helst. Precis lagom med pynt på den också. Bra jobbat där:-)
    Grangården tycker jag låter perfekt, åtminstone så här års:-)))

  2. Härligt mysigt det ser ut att vara. Själv har man ingen gran i min lägenhet men de har en på basen där vi äter middag. Kände att jag inte behövde det eftersom jag ändå är borta över jul.

  3. Grannen blev jättefin!! ?????. Tyvärr så har jag inget från min mamma som jag kan ställa vid grannen. Men det gör inget ?.

    ”Grangården” var lite roligt ?.
    Trevligt att sonen bjöd på mat.

    Ta hand om dig❣️

  4. Åhh vilken fin gran och vad roligt att din mamma har tillverkat dom flesta kulorna själv.
    Grangården var faktiskt lite roligt hehe.

  5. Vad fint det blev med granen nu inne. Ser så mysigt ut. Hoppas du fick en lugn kväll och vad trevligt att William bjöd på mat. Vad blev det? 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa