Var redigt sjukt trött i morse. På riktigt verkligen också. Kändes som ögonen inte ens ORKADE öppna sig men var bara att slänga på sitt glada morgonsura smajl och kliva ur sängen. Nu är den fortfarande obäddad men ska snart lösa den saken. Ska bädda och efter de ska jag dammsuga & tvätta golven. Efter de ska jag med Lisa ner på stan och plugga. Jag måste verkligen göra mina uppgifter, känns som kan jag lägga dom bakom mig är jag en mycket lycklig kvinna.

Ikväll ska sonens pappa spela innebandy och då blir det sen middag. Får se vad vi ska äta för något. Inget bestämt just nu. Vad ska ni äta till middag idag? Brukar ni planera era middagar i flera veckor i förtid?

PÅ tal om något helt annat, pratade jag med Anna i natt tills halvtre eller nått. Skratt och babbel om allt mellan himmel och jord. Blev en del skvaller och sånt jag och Anna alltid ska diskutera. Skvallrar ni mycket när ni umgås med era vänner. Eller är ni såna som helt skiter i skvaller? JAG älskar skvaller, speciellt elakt sådant. Sånt där som sårar folk om dom skulle få reda på det, fast det man inte vet mår man inte dåligt utav. PÅ tal om just sånt där läste jag i hyresgästföreningen om en kvinna som brukade höra sina grannar beskriva hennes som bimbo och blås genom väggen, experternas tips var att ”alla snackar om varandra, det är mänskligt”. OKEJ att jag skvallrar men jag låter ju inte folket veta det. Tycker det där var lite väl elakt kanske.

Nä ska bädda och slänga in tvätt i maskinen nu samt STÄDA. Vad ska ni pyssla med idag?

1 kommentar

  1. 2009-11-11 @ 16:00:38

    När det gäller middag så var jag duktig ett tag och skrev matlista men ofta blev jag sugen på någon annan mat än det som jag bestämt så höll i kanske 1½ vecka. Nu gör jag det som jag har hemma som ja är sugen på bara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa