Snart dags för plugg.

Min studiegrupp och jag bestämde nu på morgonen att vi ska ha studiegruppen här hemma hos mig. Bor liksom bredvid högskolan, då kan vi lika gärna vara här en att springa runt och leta efter studieutrymmen inne i skolan sen.

Känner mig pms:ig vänta bara på att mens skiten ska komma snart så jag slipper vara så här. Har ingen ork, lust eller nått. Gråter och känner mig tjock och är sur. HATAR allt som har med mens att göra. Sorry, blev inget roligt läsa för er idag.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: