Lärarprogrammet Fan va allt är bajs just nu.
Lärarprogrammet

Fan va allt är bajs just nu.

Kan inte låta bli. KAN den där jävla mensen komma nu så jag kan sluta gå runt och vara pms:ig och elak och dryg och sur och fet och arg?! Jag hatar mens, mens är banne mig ett jävla skit från början till slut. Förstod aldrig dom där människorna man läste om i tidningarna som längtade efter att få mens för då blev man stor när jag var yngre. Jag insåg redan som barn att det där var grunden och roten till allt ont. SJÄLVKLART hade jag rätt, mens och religion är banne mig roten på allt ont i världen. Det värsta är att man ska behöva lida med skiten år ut och år in med uppehåll för graviditet eller vid vissa p-medel. Vissa anus jävlar har ju lyxet att slippa även vid ammning. ANDRA stackare har mens som gravida tycker sjukt synd om denna lilla procent. STACKARS jävlar. Dom där veckorna som gravid var banne mig en befrielse att slippa mensigt bajs. Man slapp gå runt och vara arg, sur och lättirriterad. Man slapp vara ett videro och sen mådde man psykiskt bra. För mig innebär mens psykisktohälsa.

Förutom allt det här som ni märker jag är pissig i huvudet idag, tyvärr får ni läsa sådant en gång i månaden. JAG blir så här då. Allt är fel, byxorna sitter tajt och håret ser fuligt ut, och jag får finnar något jag är beskonad från annars. JAG är sjukt sugen på onyttiga saker och vill inte äta mat. Jag är bara allmänt surig och argsig. Oturligt nog så blev även hela studiegruppens arbete till skolan idag totalt sågat av läraren också. JAG bara gah, varför ge oss en eftermiddagstid när vi är som mest omotiverade och sen såga vårat arbete då? Kunde fan tagit två förmiddagar åt alla på den lekande i stället så kunde man känna att man fick mer tid. Just nu förlorade vi massor med tid och arbetet ska spelas upp på tisdag klockan 10.00 . Känner mig totalt omotiverad. HOPPAS jag får mens imorgon fredagen den trettonde så jag kan gå runt och peka finger åt världen och tycka synd om mig själv, det tycker jag fan jag förtjänar efter den här bajsiga dagen.

Tur sonen är go i alla fall. Utan honom kunde fan 89% av alla idioter fått fingret idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: