Dark Mode Off / On
Tävlingar

Pixiekids

http://blog.pixiekids.se

Gått med i detta. Ett tips för er andra är att gå med i följande Facebook grupp. Just nu har pixiekids en tävling och uppnår dom 10 000 senast den 10 december kommer det lottas ut ett presentkort på 10.000 i kläder. Så gå med!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: