Om typ 18 min kommer vi ha studiegrupp och gå igenom det sista inför imorgon. Jag är nervös känner jag. Eller pressad? Undra vilket ord som passa bäst, NERVÖS eller PRESSAD. Både orden kan vara rätt lika. Jag känner mig nog mest pressad. Eftersom skolarbete är väldigt pressande i sig, här så väljer man ändå att göra något man vill ska bli bra. Eller jag är sån. Jag vill att när det är något praktiskt jag ska göra att det är hundra procent bra. Därimot när det är teoretiskt är jag inte alls lika ambisiös. Kanske för jag helt enkelt inte tycker teori är lika viktigt som praktik. Ofta så säger det praktiska mer om ens sätt att jobba en det teoretiska.

Jag gillar att läsa, även skriva är kul men det pratiska momenten är roligast för där ser man resultatet mer klart och inte alls lika luddigt. Det är som när man städar. Det blir ett resultat det blir RENT, sånt gillar jag. Därimot uppnår jag inte alls samma klimax om jag typ skriver som här i bloggen. Visst det blir inlägg men det ger mig inte samma klimax som ett bra resultat av städningen.

Jag vet jag är skum. DOCK är det inget jag försöker sopa under mattan, jag är liksom som jag är. Folk som umgås med mig har nog svårt att placera mig. IBLAND är jag nämligen väldigt vild, galen och brutal. Ibland drar jag mig undan och vill vara ifred och är reserverad. Jag är heller inte sån som ger mig själ till nya människor, jag sluter mig som en mussla först man lär trixa med mig och vinna mitt förtroende innan man lyckas öppna mig.

NU ska jag sluta blogga nu kom min studiegrupp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.