Delat mitt blod.

Idag har jag varit och lämnat hälsodeklaration eller vad man ska kalla det var ett A4 med frågor om min hälsa kändes faktiskt som det gick fort att få det igenom. Sen fick jag information om vilka steg man går igenom och att det tar cirka 5 min att lämna blod, när man lämnat blod får man en smörgås samt juice och annat. Man får också en järntablett samt välja en gåva. VAR väldigt mycket fint bland gåvorn. Jag såg flera saker som skulle passa hemma hos mig. Första gången man lämnar blod får man också en pins som säger att man lämnat blod. Känns spännade om cirka 4 veckor kommer jag att få en kallese och lämna min omgång blod. Känns faktiskt så himla enkelt. Valde förmiddagar då den tiden är det som brukar passa mig allra bäst.

Så nu är jag alltså på väg att bli blodgivare.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Delat mitt blod.

  • 25 januari, 2012 at 09:30
    Permalink

    2009-11-18 @ 10:44:47

    Ahh spännande! Vad har de för krav? Alltså vilka får ge blod. puss

    Reply
  • 25 januari, 2012 at 09:31
    Permalink

    2009-11-16 @ 20:15:41

    I grunden har jag en nervskada ( snart 4år sen ) i 2 fingrar, så de har jag haft problem med hela tiden tyvärr. Men för 5veckor sen trillade jag och fick en spricka i lillfingret så har smärta längs hela sidan och ner i handleden.. så nu är de träning som gäller .. hoppas på att sprickan snart läkt.

    Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: