Så var arbetsdagen över för denna vecka. William blir hämtad av Björn så jag tar bussen dit strax. Eller ja, när jag kommit hem från Borlänge. Man inser verkligen hur mörkt det blir på dagarna när man jobbar från 7:45-16:00 det är bläcksvart ute både när man går till jobbet och kommer hem. Den mörka sidan av de svenska året. Nu är det endast 3 arbetsdagar kvar av denna vecka och imorgon är det planering hela dagen sen torsdag är det utedag och på fredag är det vanligt men fredagar går alltid fort. Hur som helst, dagarna går så sjukt fort när man har något att spendera dem på.

2 kommentarer

  1. Jaa, det är så trist med mörkret, och jag kan tro att det blir än värre när man både ska iväg och så hem i mörkret…Tacka vet jag sommarens ljusa dagar! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: