Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket Tweenieåldern

Sent.

20130610-224455.jpg

Sent för mig i alla fall! Jag brukar sova vid den här tiden, men då jag haft redig jävla huvudvärk idag har jag sovit sedan jag kom hem. Det känns för jag är pigg som en mört!

Kollade på säsongsavslutning på Game of thrones innan jag gick och la mig, mycket bra avsnitt. Tror många blivit glädjande av att jag gett den serien en chans. Imorgon kan jag se flera av mina favoriter så nu blir det härliga kvällar framöver. Jag tycker det är underbart att titta på serier på kvällarna innan man beger sig mot sängen.
Annars är det nu bara imorgon som är skoldag för eleverna på onsdag kör vi skolavslutning och då är det sång, tårta och fest för att sedan säga hej då för denna termin. På kvällen ska jag låta William göra det samma fast i sin skola, men han går på fritids i några dagar till. Jag jobbar denna vecka, nästa vecka (4 dagar) och veckan efter det sen har jag min första riktiga semester! Fatta, ledighet, och en sol som är beställd! Underbart verkligen!

Nä ska se om jag får till någon sömn.
Det visar sig.
Mörk bild från ett mörkt sovrum.

2 Comments

  1. Så roligt att det första läsåret är avklarat! Skönt att du trivs så bra med jobbet 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: