Efter jobbet idag åkte jag ner på stan och handlade födelsedagspresent åt Williams klasskompis som ska ha pulka och skridskokalas (eller party) imorgon. Efteråt träffade jag på Björn och gick till Sawanee där han åt lite lunch. Sen begav vi oss mot Williams skola där William hade utvecklingssamtal.

Efter samtalet gick jag hem medan William följde med Björn ner på stan på hemligheter. Jag gör ett antagande att det handlade om mitt “kalas” jag ska ha på söndag.
När jag kom hem slumrade jag till en stund och ringde sedan brorsan som kom hit. Vi såg lite på The big bang theory och sedan åt vi lite mat ihop. Jag hämtade ut ett par tulpaner från Plantagen som jag fått i födelsedagspresent därifrån och sedan gick vi hem hit igen och pratade. När han åkt hem städade jag och vattnade blommor, samt planterade om några av mina Orkidéer. Nu tänkte jag se någon serie och sen blir det sängen.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: