Dark Mode Off / On
Skelettinfektion

Dag tre på barnkliniken.

Inatt sov William bättre än igår natt. Han har dock svettats så under natten bytte jag och han plats då min säng kändes svalare än hans.

Han har inte lika hög feber idag som igår, men han är trött och slut vilket inte är så konstigt. Han är dock betydligt piggare och har inte längre ont i benet. Men då han för antibiotikan intravenöst tre gånger per dygn blir han kvar här så länge han inte är helt frisk. Men idag äter han och när han fick besök idag av sin farmor och hennes kille, Björns farmor och farfar samt farbror blev han trött efter en stund och ville vila. Så nyss har jag läst för honom och nu ska jag fixa maten från köket åt honom. Jag bad Björn köpa med en mandalabok som William för måla i, dock började jag själv med en bild idag.

Jag och William mätte oss jag är 170,5 och han 158,5 snart har han vuxit om mig!


  

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: