Dark Mode Off / On
Sjukdomar Tweenieåldern

Kvällstankar ifrån sjukhuset.

Björn handlade en varsin jättegod smörgås till mig och honom från Maxi med räkor och ägg som vi åt ute till middag idag. William åt fisk från sjukhuset och färskpotatis som hans farmor plockat ifrån sitt land. Det var mysigt att sitta därute på innergården och efteråt gick vi till tonårsrummet där jag somnade och Björn och William spelade Playstation 4 tillsammans. Vi gick sedan tillbaka till rummet och William bäddade ner sig och började frysa. Han blev tempad och den låg nu på 39,1. Han som varit så bra i temp hela dagen. Han fick alvedon och tittade på film med Björn. Själv målade jag mandala och när de sett klart på filmen åkte Björn hem och William somnade. Han vaknade just igen så jag ska läsa lite för honom och se om han somnar.

4 Comments

    1. Det är en skelettinfektion, det vet dem. Men vad som orsakat saken vet dem inte :/. Har ingen aning om när han blir frisk jag hoppas ju varje dag att han ska bli det. Är jobbigt för honom. Kram!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: