En länk om skelettinfektion.

Många har frågat om skelettinfektionen William fått. Jag har googlat lite och lägger in texten från 1177.se som jag hittat. Många säger att de aldrig hört om saken tidigare, och det beror nog på att detta är ovanligt.

http://www.1177.se/Dalarna/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Skelettinfektion-hos-barn/ 

Jag hade svårt att somna igår kväll, och vaknade rätt tidigt. Jag har ätit frukost och William tog några havekuddar. Han är inte så hungrig, han hade 37,7 vid sista temp, nu väntar vi på ronden och William tittar på tv och jag målar mandala.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “En länk om skelettinfektion.

 • 16 januari, 2018 at 12:41
  Permalink

  Nu har jag läst länken och förstår lite mera… märkligt och otäckt.

  Reply
  • 16 januari, 2018 at 17:08
   Permalink

   Ja det var hemskt verkligen :(. Var så mycket som hände där och då <3

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: