IMG_4613.JPG

Jag har alltså idag jobbat första dagen på mycket länge, det var riktigt trevligt att komma tillbaka till jobbet. Roligt att träffa kollegorna och William hade tydligen det jättekul han med, något som fick mig att bli väldigt glad. Han tittade lite på datorn, och sedan har han pysslar med lite saker medan jag plockat och donat med allt som behövts göras klart. Jag trodde i min enfald att jag skulle bli klar med allt i klassrummet, men det blev jag så klart inte. Så jag hoppas hinna med lite mer imorgon också, annars har man ju dagar på sig.

Hur som helst idag passade jag på att ringa Williams lärare och berätta om läget, sen blir jag väldans blödning när jag pratar och efteråt känner jag mig ledsen. Det känns så tråkigt att behöva berätta att allt som William tycker är kul kommer han inte få göra, det är ju så klart för hans skull men det känns inte mindre tråkigt för det. Som tur är börjar dem skolan klockan 16:00 nästa onsdag och går till 18:00 med gemensam uppstart och lite gott på gården och det tror jag kan passa honom utmärkt.

Hur som helst så gick jag och William och åt på Maserhallen idag och det var riktigt bra mat där, blev förvånad tänkte ju att det var typisk badhusmat där men det var det verkligen inte. Deras sallader var riktigt goda och jag kommer absolut gå dit fler gånger. E
Efter jobbet så åkte vi med Björn till Ikea och åt middag där, och kikade sedan på Elgiganten, sen åkte vi till Kniva och gullade med vildkattungen hos Björns mormor och vi kallar för Sivan, åkte sedan till Björns mamma för att lämna William där som ska sova där över natten och sedan imorgon vara med henne. Där klappade jag på fler vildkattungar, det är helt galet att så många släpper ut sina katter och sen aldrig letar upp dem igen så det föds kattungar ute i det vilda och således blir förvildade! Vad har folk för ansvar?!

Hur som helst var detta min dag, jag har sett sista avsnittet för denna gång på Pretty Little liars och äntligen kom det ut vem A är. Det ska bli spännande att se vad som händer med serien nu är A är outad. Nu blir det sängen i alla fall, jobb imorgon och sedan på fredag är det läkarbesök för William igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: