Dark Mode Off / On
Läraryrket

Torsdag och arbetsdag.

Gäääsp! Det var inte roligt att gå upp idag! Det känns inte som att jag någonsin kommer bli en morgonmänniska, kvällar är mer min grej. Sånt är livet! 

Idag är det torsdag och solen skiner, känns lite bittert att semestern regnade bort men nu när den är slut skiner solen… Känner dessutom på mig att det kommer bli en iskallt och massa snö i vinter. Jag som är en sommarmänniska ser verkligen inte framemot vintern, det är den årstiden jag ogillar absolut mest! 

Nä nu ska jag åka till jobbet, och efter jobbet idag ska har hämta ett paket, jag och Björn ska även hämta ut våra armband till Rockstad. Vi köpte biljetterna dit förra hösten när de började säljas. Tidigare i sommar längtade jag till mina tredagar med musik, nu blir det musik men frågan är hur mycket jag känner. Jag är rätt känslomässigt avtrubbad just ju. Så här blir jag alltid när jag upplever oro, jag får panikångest och sen trubbas alla känslor av. Jag känner ingen längtan, inget pirr, ingen glädje eller matlust. Alla normala behov stängs av, tills jag känner mig trygg igen.  

Var och hälsade på dessa vildkattungar igår.  Så därav bildvalet. 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: