Williams paket från sin mormor.


William fick ett bokpaket från sin mormor. Vargbröder heter bokserien, William blev jätteglad. Men vilket projekt det var att få ut paketet, först beställa personbevis och sedan vänta tills det kom innan man kunde hämta ut. Känns lite märkligt att man ska behöva ha legitimation på sina barn.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Williams paket från sin mormor.

 • 31 augusti, 2015 at 11:44
  Permalink

  Dessa böcker läste jag när jag var liten, och jag gillade dom verkligen!

  Reply
  • 1 september, 2015 at 16:13
   Permalink

   Så roligt :). Jag hoppas William ska gilla dem med, har hört att dem ska vara bra :D.

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: