Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Skelettinfektion Tweenieåldern

Williams skelettinfektion – Hur går det?

047Bild på Falun från precis innan William blev sjuk.

Jag får nästan dagligen den frågan, hur går det för William och jag vet inte riktigt vad jag ska svara eftersom det inte händer något allt. William får ingen skolskjuts och denna vecka har jag varit mest irriterad och förbannad, det känns liksom som att det är helt galet att man ska behöva stressa varje dag över hur William ska ta sig till och från skolan. Det känns galet att Falu kommun ens kan neka ett barn att ta sig till och från skolan, och det känns så som att man bara är irriterad över saken. Jag ser William med sina kryckor och hur han kämpar på och så vet jag att kommunen skiter i honom trots att han är barn och dessutom riskerar bestående skador när han går. Jag är så matt och irriterad och det här gör mig som mamma bitter över hur denna verklighet är.

Så hur går det? Ja, vi kämpar på och Falu kommun ligger långt ner när jag tänker på att saker jag ogillar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa