image93Hej ?

Therese heter jag och driver bloggen ‪‪Misstossequeen.se ?

 

I min blogg kan ni läsa om allt från min vardag med ett NPF barn som heter Casper och är 10 år, min ADHD i samband med ångest och mitt förhållande med Ahmed som är muslim ❤️

Jag har även en del tävlingar och samarbeten med företag som jag delar med mig av ?

En blogg med mycket bilder då jag älskar att fotografera ? Jag har tre olika samarbeten med andra bloggare på Nouw ? Jag håller även på att planera en bloggmiddag tillsammans med en bloggkollega som kommer äga rum i Helsingborg i April 2017 ? Har även Projekt November igång där jag och en annan bloggare på Nouw under november månad kommer att marknadsföra företag m.fl som gör handgjorda smycken, prints m.m. ? Det kommer dyka upp tävlingar och rabattkoder ? En blogg julkalender kommer att dyka upp i min blogg under december månad där huvudsponsorn är Morbee.se ?

 

Jag jobbar som resursperson på en förskola med barn i behov av särskilda stöd. Det bästa och mest lärorika jobbet jag någonsin har haft.

 

Min största önskan är att bli flerbarns mamma och i dagens läge har jag och min sambo försökt att bli gravida i ett år ? Så i bloggen får ni följa vår kamp under kategorin Bebisverkstad.

 

Jag driver en av de största skånska personliga bloggarna på Nouw just nu ? Och det har jag mina fantastiska läsare att tacka för ??❤️

 

Kika gärna in hos mig både på bloggen ‪‪Http://Misstossequeen.se och på Instagram: ‪‪Misstossequeen.se ?

 

Kram ?

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: