Williams skelettinfektion – En dag på sjukhuset.

Jordens lyckligaste kille! Efter en långstund med provtagning, röntgen och läkarbesök slipper William kryckor, han tar sista antibiotikan ikväll, han får medverka på idrotten och leka på rasten! Det lyser om honom och mitt hjärta hoppar upp och ner för hans skull. Återbesök om två veckor för blodprov. Hans infektion kommer synas i skelettet i två år och feber i kombination med ont i benet betyder alltid akutbesök för honom. Men vi är så glada båda två!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: