Tipspromenad runt Tisken, och en liten vinst.

img_2387

Gick tipspromenad runt Tisken idag på förmiddagen. Det är väldigt trevligt och eftersom en av mina saker jag ska göra som sjukskriven med utmattningssyndrom är att just promenera och göra saker som får mig att må bra var detta dagens lilla mål. Så jag gick runt, fångade Pokemons och umgicks med Björn, Björns mamma, hennes karl, Björns syster samt hans pappa. Det är bra att promenera och trots att det var vindar så kändes det bra att röra på sig. Magen mår lite bättre också vilket känns bra.

Efter tipspromenaden gick jag och Björn på stan och tog lite Pokestops innan vi åkte hemåt. Väl hemma värmde jag på maten åt William och sedan somnade jag på soffan, helt slut var jag. Eftersom jag är utmattad så tar såna här aktiviteter mycket på mig. Sånt som tidigare inte varit jobbiga stjäl mycket med energi och därmed slocknar jag och känner mig nästan sjuk väldigt fort. Hur som helst mår jag bättre nu efter tre timmar sömn. Mitt under sömnen ringde dem från Lions som håller i tipspromenaden och berättade att jag hade 12 rätt av 13 möjliga och fick där med ett pris. Det var tre broderier med möss, dessa ovan som passar bra till julen. Två Jankee candles och en liten ljuslykta. Det passade mig alldeles utmärkt jag som gillar att sätta igång ljus hemma.

Efter jag sovit så gick jag hem till Björn som bjöd på middag, sedan gick vi hem igen. Så sammanlagt har jag gått 11,5 kilometer idag och 14896 steg. Det blir många promenader nu som sjuk, och det är bra. För jag behöver vila, promenera och få ett välbefinnande inom mig. Undvika saker som stressar och bara ta det lugnt, jag vill ju tillbaka till livet igen och då är detta stegen jag måste ta för att må bra igen.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Tipspromenad runt Tisken, och en liten vinst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: