Vad jag gör och inte gör.

Igår åkte vi på cruisingen stannar rutten Falun – Borlänge – Falun. Det var trevligt och jag fotograferade en hel del, ni ska få se bilderna i veckan tänkte jag. När vi kom hem såg jag och William på film på Netflix och sedan la vi oss båda för att sova. Jag hamnade mitt i en dokumentär om Utøya och blev fast. Såg den på Youtube, så himla vidrigt hela händelsen och minns när jag hörde om den också. Jag befann mig hemma den dagen och kände den där obehagskänslan i hela kroppen. Att döda barn och ungdomar, det vidrigaste brottet man kan göra är att utsätta barn och ungdomar för saker enligt mig. Man gör det bara inte! Han verkar verkligen obehaglig den där mannen, såg ju en del om honom efteråt och nog för att jag tyckte han var hemsk innan men han var även hemsk efteråt! Usch och fy måste jag säga!

Nej nu ska jag ta på mig kläderna och gå ut en sväng i kvällsluften, mina promenader. Dem läker mig bit för bit, att få röra på mig och bara känna naturen runt mig. Så viktigt och bra för mitt välbefinnande, det jag letar efter och just nu sakta men säkert börjar få ta del av.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Vad jag gör och inte gör.

 • 18 september, 2016 at 19:38
  Permalink

  Fy alltså, det var verkligen en hemsk händelse och det är sant att man minns vars man var den dagen!

  Reply
  • 19 september, 2016 at 20:05
   Permalink

   Ja usch verkligen! En obehaglig händelse med en obehaglig människa 🙁

   Reply
 • 18 september, 2016 at 21:22
  Permalink

  Va bra att promenader gör dig gott. Frisk luft är alltid bra.

  Reply
  • 19 september, 2016 at 20:04
   Permalink

   Ja det känns bra faktiskt, mycket med luften ger ju ro 🙂

   Reply
 • 18 september, 2016 at 22:13
  Permalink

  Oh vad roligt att det var en trevlig tripp och förstår att det var en fänglsande dokumentär

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: