Igår åkte vi på cruisingen stannar rutten Falun – Borlänge – Falun. Det var trevligt och jag fotograferade en hel del, ni ska få se bilderna i veckan tänkte jag. När vi kom hem såg jag och William på film på Netflix och sedan la vi oss båda för att sova. Jag hamnade mitt i en dokumentär om Utøya och blev fast. Såg den på Youtube, så himla vidrigt hela händelsen och minns när jag hörde om den också. Jag befann mig hemma den dagen och kände den där obehagskänslan i hela kroppen. Att döda barn och ungdomar, det vidrigaste brottet man kan göra är att utsätta barn och ungdomar för saker enligt mig. Man gör det bara inte! Han verkar verkligen obehaglig den där mannen, såg ju en del om honom efteråt och nog för att jag tyckte han var hemsk innan men han var även hemsk efteråt! Usch och fy måste jag säga!

Nej nu ska jag ta på mig kläderna och gå ut en sväng i kvällsluften, mina promenader. Dem läker mig bit för bit, att få röra på mig och bara känna naturen runt mig. Så viktigt och bra för mitt välbefinnande, det jag letar efter och just nu sakta men säkert börjar få ta del av.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: