img_2073

Sitter och väntar på att vårdcentralen ska ringa upp, jag har nämligen haft ont i några dagar en bit under naveln och åt höger sida. Är kissnödig typ hela tiden, och får springa på toaletten men har inte ont när jag kissar. Kände dock i natt att det gör ont som på baksidan av ryggen och började oroa mig för njurarna. Skulle väl inte förvåna mig direkt om jag blivit sjuk i något skit till nu, alltså är det inte så att när man mår dåligt så får man allt? Eller är det bara jag som fått för mig att det är så?! Verkligen inte roligt måste jag säga, funderar om det är urinvägsinfektion jag fått, eftersom jag typ aldrig får ont av urinvägsinfektioner så är det säkert det som är felet.

Hur som, väntar på att vårdcentralen ska ringa upp och hoppas på att man inte är sjuk på något vis. Jag är nämligen reda nervös då jag har utmattningssyndrom, det räcker och blir över med oro tycker jag!

35 kommentarer

 1. har du fått lämna urinprov ? Säkert urinväögsinf. men som du säger kan gå till njurarna o dåååå gör det ont

  hoppas du piggar på dej vännen o du Tack tusen ggr för fina ord kram

 2. Vad jobbigt för dig ..
  Hoppas det inte är njurarna el nåt sånt!

  Jag tycker också att det är lite så, att när man är sjuk så kommer det mesta på en gång .. Känns så för mig med :/
  Och ytterligare oro blir ju också jobbigt .. hoppas det går bra 🙂

  Kramar!

 3. Usch, hoppas att det inte är något utan att det bara har varit jobbiga dagar! 🙂

  Sv; ja, det håller jag med om. Hur jag än försöker får jag aldrig dem här perfekta bilderna på fullmånen. Den lyser för starkt skulle jag kunna tro!

  Ja, Yatzy är oerhört kul att spela. Något som jag och min pojkvän gör väldigt ofta nu för tiden hehe! 🙂

 4. Va jobbigt men det är säkert urinvägsinfektion så då får du pencillin och sedan brukar det kännas bättre nästan på en gång 🙂

 5. Jag hoppas att det löser sig och att det inte är njurarna!

  Ja marknaden här är rätt stor, nu kommer jag inte riktigt ihåg vad stor besöksrekord är, men ska försöka kolla upp det. 🙂 Om inte annat så kan du nog googla på Årjängs marknad 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa