Väntar på vårdcentralen.

img_2073

Sitter och väntar på att vårdcentralen ska ringa upp, jag har nämligen haft ont i några dagar en bit under naveln och åt höger sida. Är kissnödig typ hela tiden, och får springa på toaletten men har inte ont när jag kissar. Kände dock i natt att det gör ont som på baksidan av ryggen och började oroa mig för njurarna. Skulle väl inte förvåna mig direkt om jag blivit sjuk i något skit till nu, alltså är det inte så att när man mår dåligt så får man allt? Eller är det bara jag som fått för mig att det är så?! Verkligen inte roligt måste jag säga, funderar om det är urinvägsinfektion jag fått, eftersom jag typ aldrig får ont av urinvägsinfektioner så är det säkert det som är felet.

Hur som, väntar på att vårdcentralen ska ringa upp och hoppas på att man inte är sjuk på något vis. Jag är nämligen reda nervös då jag har utmattningssyndrom, det räcker och blir över med oro tycker jag!

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

35 thoughts on “Väntar på vårdcentralen.

 1. Jag hoppas att det löser sig och att det inte är njurarna!

  Ja marknaden här är rätt stor, nu kommer jag inte riktigt ihåg vad stor besöksrekord är, men ska försöka kolla upp det. 🙂 Om inte annat så kan du nog googla på Årjängs marknad 🙂
  Frida recently posted..Måndag 19 september 2016

 2. Usch, hoppas att det inte är något utan att det bara har varit jobbiga dagar! 🙂

  Sv; ja, det håller jag med om. Hur jag än försöker får jag aldrig dem här perfekta bilderna på fullmånen. Den lyser för starkt skulle jag kunna tro!

  Ja, Yatzy är oerhört kul att spela. Något som jag och min pojkvän gör väldigt ofta nu för tiden hehe! 🙂

 3. Vad jobbigt för dig ..
  Hoppas det inte är njurarna el nåt sånt!

  Jag tycker också att det är lite så, att när man är sjuk så kommer det mesta på en gång .. Känns så för mig med :/
  Och ytterligare oro blir ju också jobbigt .. hoppas det går bra 🙂

  Kramar!

 4. har du fått lämna urinprov ? Säkert urinväögsinf. men som du säger kan gå till njurarna o dåååå gör det ont

  hoppas du piggar på dej vännen o du Tack tusen ggr för fina ord kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: