img_2551

Igår var det Lions tipspromenad igen, denna gång runt Falu Gruva. Så jag medverkade, det är skönt att gå runt där. Det är fin utsikt och det är helt okej att gå för det är inte alldeles för många människor där. Frågorna var ganska svåra men ändå vann vi i sällskapet en del. Jag vann servetterna ovan och ljusen, jättefina verkligen!
Vann även en Falukorv fast den fick Björn.

Idag har jag varit till läkaren och fått förlängd sjukskrivning. Jag berättade om mitt mående, både bakslag och framsteg och fick höra att det går fort framåt för mig. Det känns bra, det finns ett ljus i denna tunnel och jag kämpar på. Jag vill bli frisk, och jag ska bli frisk.

12 kommentarer

  1. Vad roligt att få bra och härliga vinster ifrån en tipsrunda!
    Och skönt att det går framåt! 🙂

    Sv; ja, det var riktigt gott! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: