Dark Mode Off / On
Baby och barnfotografering

Jag fick fotografera – Lisas lilla nyfödda Alice.

051

I måndags så gick jag hem till Lisa för att besöka henne och nyfödda Alice. Jag fotografera Lisa när hon var gravid och dessa bilder kan du se —>här<— om du är intresserad.

052

I alla fall så frågade Lisa om jag ville ta några bilder på Alice nu när hon är nyfödd och självklart ville jag det. Det är en fin ära att få fotografera åt sin vän, jag blir ju väldigt glad också för det betyder ju att hon uppskattar mina foton.

005

Här får ni se några av alla bilder jag fotograferade, Lisa har så klart fått sina bilder, och jag har hennes tillåtelse att visa bilderna. Skulle aldrig lägga ut bilder på någon annans barn utan lov först.

070

Sover så sött på sin pläd.

103

Alice och hennes ”storebror” Cubus.

101

Lilla Alice, stort tack Lisa för att jag fick äran att fotografera eran söta lilla dotter. <3

44 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: