Handlat från Pandaförsäljningen.

img_2931

William sålde panda i år, och eftersom jag samlar på dessa ljuslyktor var det givet att köpa årets också. Jag köpte även en köttbulletång, kändes rejält praktiskt! Samt en stor handduk, den var riktigt skön och mjuk. Den ligger i tvättmaskinen just nu. Jag har nämligen fått lära mig att just handdukar ska alltid tvättas innan man använder dem första gången.

Ljuslyktan i alla fall, den är så galet fin, i år var det med elefanter på. Jag är ju marinfadder men har planer på att även bli elefantfadder då just elefanterna är en väldigt hotad djurart. Jag vill ju gärna att mina framtida barnbarn och barnbarnsbarn ska få uppleva djurlivet som vi har nu. När jag tänker på att alla arter som är utdöda under min livstid och före blir jag ledsen, man måste försöka skydda de få djur som finns kvar på jorden anser jag.

img_2932

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

38 thoughts on “Handlat från Pandaförsäljningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: