Dark Mode Off / On
Utmattningssyndrom

Utmattningssyndrom – När man ångrar sin kopp med kaffe.

Igår föll jag för frestelsen att ta mig en kopp kaffe. Det skulle jag aldrig gjort, har sovit så DÅLIGT inatt. Haft hjärtklappning, och varit uppstressad. Sovit bokstavligt talat över hela sängen, jag skämtar inte. Jag vaknade med huvudet på sidan av sängen och fötterna på andra sidan. Jag har alltså rört mig som ett barn hela natten, vaknat flera gånger. Det går verkligen inte att dricka kaffe för mig längre, det blir en mardrömsnatt som blir smällen för sånt.

Nu är jag ingen stor kaffedrickare egentligen, men ibland tycker jag att det kan vara gott med en kopp. Men eftersom jag numera får sömnproblem och blir stressad så ska jag väl helt enkelt undvika koffein, tråkigt men sant.

Annars har jag egentligen massor jag borde häva ur mig. Så många känslor och berg och dalbanor. Denna dag blir nog väldigt mycket just gällande utmattningssyndrom tror jag. Många inlägg, jag kanske borde skriva och sedan lägga ut dessa på hela veckan? Ska fundera på saken, djupa saker som måste ut. Känslor alltså, det är inte alls så enkelt som man tror med känslor.

20 Comments

  1. När jag hade sömnproblem drack jag kaffet på förmiddagen och sen struntade i det på eftermiddagen/kvällen. Dock älskar jag kaffe,/ så hade inte kunnat sluta helt.

  2. Vad jobbigt för dig med en sån natt .. blir det så överlag om du dricker kaffe eller om du tar koppen för sent på kvällen?

    Ja det är inte lätt med känslor och kan vara svårt att få ut i ord ibland .. 😉
    Ser fram emot att läsa iaf<3

  3. Nä då är det en bra idé att hoppa kaffet 🙂 Eller så finns ju koffeinfritt men det är ju inte nödvändigt kanske =) Hoppas du ändå får en bra söndag! Kram

  4. jag blir likadan när jag dricker kaffe jag får värsta adrenalinet kan ej sova och hjärtklappningar. håll dej borta från kaffet fina. kram 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: