Dark Mode Off / On
Utmattningssyndrom

Att se det ljusa i det mörka.

Jag alla era grattis och värms inifrån och ut. Att vissa inte kan unna andra lycka och glädje tänker jag försöka bortse ifrån. Det finns allt för många människor i världen som aldrig skulle unna någon annan att följa sitt hjärta. Jag antar att dessa människor sitter inne med något eget självhat som gör att de måste trycka ner andra för att de själva inte lyckats bättre.

Jag tänker inte låta någon ta denna lycka ifrån mig. Jag är starkare än så, jag låter dessa patetiska människor stå där med långa näsor och missunna mig lyckan då. Kanske borde ni som missunnar mig detta fråga er själva varför?

Jag vet att jag gjort helt rätt. Det känns bra, om ni inte tycker det så fine, jag vet vart jag har er!

Till er andra som unnar mig denna glädje och lycka i livet. Vet ni, det är er jag kommer se tillbaka på som riktiga vänner och personer som får mig att skratta och le. Er andra ser jag mest som smuts faktiskt.

22 Comments

  1. Det finns så många människor som är bittra och avundsjuka.
    Du är stark nog att dela med dig av dig själv. Många är rädda att blotta sig och är avundsjuka på dig att du är så spontan och ärlig.
    Jag känner väl igen mig. Jag och min familj har levt många år utomlands och mötts av avundsjuka och oförståelse bland nära och kära. Ensam blir stark. Stå på dig// kram

  2. Sen jag blev stark o lycklig och tog mig ur ett kasst förhållande varav han drog ner mig så sjukt mycket, så har folk blivit sura & vill ja ska bli sams med honom..typ lösa problem med honom och bli tillsammans med honom. Grejen är den, ja skulle aldrig dumpa sambon jag har nu, ja tog beslutet att lämna exet för han ville inte lösa problem under 3 års tid å han gjorde mig så sjukt svag o olycklig. sambon jag har nu, gör tvärtom – han lyfter mig till skyarna o jag kan inte bli lyckligare. Hundarna o råttorna älskar honom också – de är som galna i han 🙂

    Låt ingen dra ner dig, låt ingen ta din lycka ifrån dig. INGEN är värd de, medans du är värd så mycket mer 🙂 <3 Puss och Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: