Jag vaknade nästan prick sju i morse. Fick sån där, HJÄLP! Jag måste glömt ställa klockan känsla då jag aldrig annars sover en full natt utan alltid vaknar någon gång. Så var det inte den här natten, det kan ha berott på att jag lyssnade på en Sov gott yoga på Youtube för att faktiskt kunna slappna av. Det är så trist för varje gång jag håller på att somna så kickar Restless legs in, vilket stör min nattsömn. Jag måste ligga med något kallt mot nedre delen av benen för att kyla ner och på så vid kunna somna. Det stör mig verkligen, så fort jag slappnar av så blir benen irriterade.

Hur som helst fick jag sova och det var skönt. Jag valde därmed att ligga kvar i sängen en bra stund och bara njuta av lugnet, tystnad och livet. Tog vara på en stund i nuet, en stund för mig. Jag behövde det verkligen, det där med att ta en stund i livet för sin hälsa och sin kropp.

Idag står en promenad och studier på schemat. Jag har redan läst lite men ska fortsätta en stund till. Ta mig en frukost/lunchsmoothie och det känns bra. I helgen ska William vara med Björn, och på söndag åker Björn till Kina igen för att jobba. Härligt för honom att kunna resa bort en stund. Fast jag ska ju också ta mig en resa för studierna till Västerås, inte lika spännande ort kanske men skönt med lite nytt. Jag vet någonstans att jag mår bra av att lämna Falun för en stund, av sådant växer man.

Nej nu ska jag fixa mig, studera och äta lite. Hoppas ni har en fin förmiddag!

6 kommentarer

  1. Skönt att du fick sova 🙂
    sv; Allt som han ser, haha! Grästuvor, mönster i sanden, vattenpölar osv osv. Allt som ser “konstigt” ut enligt honom 😉

  2. Att stanna här å nu, ta en kort sekund i nuet är inte det allra lättaste, ofta vandrar tankar i väg å nuet glöms bort för att bytas ut mot sen… vi människor skulle troligtvis må bättre av att stanna upp här å nu å reflektera på den lilla… hur solen värmer kinden etc

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: