Williams nya skateboard.

William önskade sig allra mest en skateboard i födelsedagspresent. Problemet var bara att Curb här i Falun aldrig var öppet så i fredags åkte han och Björn till Gävle och köpte en skateboard åt William där.

Han har provat några stycken billigare varianter, men nu ville han då ha en riktig. Den nya är den längst till höger som han då själv bestämt utseende på. Snygg va? Antiehero och på hjulen så är det dollartecken vilket inte syns från denna vinkel.

Lite skillnad i storlek är det dock. Får se vad han ska göra med sina två mindre. Han lär åka en hel del med den nya i alla fall, för hela hösten har han åkt på mellanbrädan och den har varit lite för liten.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Williams nya skateboard.

 • 7 november, 2017 at 09:52
  Permalink

  Snygg ?

  Reply
 • 7 november, 2017 at 20:39
  Permalink

  Snygg! Åh vilka minnen, jag åkte skateboard när jag var 13-14 år. Hade tagit över min äldre brors gamla. Jag började spara pengar för att kunna köpa en ny men jag var så ivrig och köpte en på Lidl istället, haha.

  Reply
  • 7 november, 2017 at 21:49
   Permalink

   Åh så roligt att läsa :D. Haha brukar ju vara så när man är barn, inte så kul att vänta 😀

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: