När snön kom till Falun, och att ramla och slå sig rejält.

Under ett dygn har snön kommit till Falun bokstavligt talat. Men om jag känner den rätt så lär den försvinna om det inte mot all förmodan inte blir minusgrader. Det har snöat stora flingor hela dagen och det har varit mysigt.

Något som däremot var mindre mysigt var att på vägen hem från Maxi idag så ramlade jag rejält. Under mig var det en isfläck och jag for rakt ner på sidan. Kände direkt att det här gjorde förbannat ont och efter det har jag haft jätteont i nacken och halva sidan ryggen. Det gör så himlans ont att jag riktigt lider och det känns inte roligt alls.

Tur i alla fall att arbetsdagen var desto bättre, haft en riktigt bra onsdag så det kändes skönt. Dessutom var jag nog bland de första att prova nya självscan:rarna på Maxi idag, det var nämligen så att medan jag kom dit höll man på att plocka bort hela stället med de gamla. Dessa nya gillade jag och bra att det var lättare att ta bort varorna än med de gamla.

Nu ska jag svara på kommentarer en stund. Vad gör ni ikväll?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “När snön kom till Falun, och att ramla och slå sig rejält.

  • 29 november, 2017 at 20:42
   Permalink

   Ja fy det var hemskt, misstänker att det kommer göra ont imorgon :(. Känns så, lär säkert fått något blåmärke :/.

   Reply
  • 29 november, 2017 at 20:50
   Permalink

   Det gör ont :(. Känner mig helt öm i framförallt nacken, så hoppas att det ska gå över.

   Haha usch då, är det på grund av snön?

   Reply
 • 29 november, 2017 at 21:02
  Permalink

  Ajaj för såna vurpor 🙁 Hoppas det känns bättre snart. Mysigt med lite snö, även om det säkert snart försvinner som du skriver =)

  Reply
  • 30 november, 2017 at 22:11
   Permalink

   Ja fy, har haft ont hela dagen :(.
   Ja jättehärligt är egentligen massor ett träd härutanför har gått sönder på grund av snön :-p

   Reply
 • 30 november, 2017 at 20:06
  Permalink

  Så vackert med mycket snö!

  Hoppas du inte har ont längre!

  Kolla in min julkalender imorgon. Du kommer inte att ångra dig!

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: