Williams skelettinfektion, och ögoninfektionen idag.

Jag är hemma med den här ögoninfektionen. Det gör ont och rinner, vaknade i natt igen med öga som är kladdigt och grusigt, det gör ont. Värst är även synbortfallet jag har. Det är inte det minsta kul att inte se som man ska. Längtar tills morgondagens besök hos ögonmottagningen, kanske de skriver ut något för ögat åt mig. Man kan ju i alla fall hoppas.

Men rubriken då tänker ni, vad har Williams skelettinfektion med dina ögon att göra? Jo så här är det, William har sedan han fick skelettinfektionen haft ont i kroppen. Han är stel och klagar ofta på värk. Att ge honom massage brukar resultera i att han skriker rakt ut, han kan inte springa som förut och trots att han både tränar parkour och går och simmar med sin pappa, samt åker slalom finns smärtan med där. Så jag ringde vårdcentralen idag för att ställa frågor, de skickade mig vidare till barnmottagningen som skickade mig vidare till ortopeden, som i sin tur ville skicka mig vidare till barnmottagningen igen. Jag sa att nu har jag suttit i telefonen hela förmiddagen. Någon hjälp måste vi väl kunna få? Så om några dagar ska jag få ett samtal igen från ortopeden.

Williams skelettinfektion påverkade mig väldigt mycket. När han var så där sjuk, som han var då. Jag var så rädd, verkligen i hela kroppen livrädd. När ens barn inte kan gå och har så hög feber. Eller när man får en skylt på dörren att inga andra barn får dela rum med oss eftersom han var så infektionskänslig då antibiotikan inte tog så snabbt som det borde. Hela historien om hans skelettinfektion kan ni läsa om här.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

14 thoughts on “Williams skelettinfektion, och ögoninfektionen idag.

 • 16 januari, 2018 at 12:34
  Permalink

  Huvva. Jag hoppas Du får hjälp i morgon med ögoninflammationen, har Du något Du kan tvätta ögat med… vet att det finns nån salva som brukar hjälpa rätt snabbt, i alla fall på barn 😉

  Låter otäckt detta med William, ska gå in å läsa om detta.

  Krya på kram

  Reply
  • 16 januari, 2018 at 17:12
   Permalink

   Jag hoppas det, är ju inte ögoninflammation heller utan infektion så går liksom inte att göra så mycket mer än att få något utskrivet från ögon :/

   Reply
 • 16 januari, 2018 at 17:37
  Permalink

  jag hoppas att ni båda två mår bättre snart. krya på er!

  Reply
 • 16 januari, 2018 at 18:11
  Permalink

  Förstår verkligen din rädsla för William. Hoppas det utvecklar sig till det bättre. Hoppas dina ögon blir bättre snabbt. Ta hand om er!

  Reply
  • 17 januari, 2018 at 19:29
   Permalink

   Ja det känns tufft speciellt när man inte vet varför det är så här :/. Tack jag hoppas det verkligen börjar tycka att det är rätt jobbigt nu.

   Reply
 • 16 januari, 2018 at 18:13
  Permalink

  Men usch va hemskt! Jag hade ingen aning om att han har varit så sjuk. Kan ju bara tänka mig hur fruktansvärt det måste varit som mamma. Hoppas ni kan få hjälp.

  När min son var liten snittade han mig med ögoninflammation och en morgon kunde jag inte öppna ögonen för jag var så varig. Frågar honom då om han kan hjälpa mig till toan. Han fnittrar, säger nej och springer iväg. Typ 3 år gamla. Det skrattar vi fortfarande åt.

  Reply
  • 17 januari, 2018 at 19:31
   Permalink

   Ja fy det var hemskt att uppleva detta :(. Var en upplevelse jag ofta tänker på tyvärr :(. Tack <3

   Fy inte roligt, jag har ju infektion så det här är snäppet värre :(. Men gullig historia du delar med dig av 🙂

   Reply
 • 16 januari, 2018 at 20:14
  Permalink

  Men usch så jobbigt ni har det just nu 🙁 Hoppas ni snart mår bättre. Jobbigt när man ringer och bara blir kopplad vidare hela tiden

  Reply
  • 17 januari, 2018 at 19:32
   Permalink

   Ja fy det är inte kul direkt :(, verkligen känns som man får slussas runt bara :/

   Reply
 • 17 januari, 2018 at 22:00
  Permalink

  MASSOR med kramar och omtanke till er alla <3 Så jobbigt!!!!! Kram

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: