Dark Mode Off / On
Högkänslighet

En skitdag rent ut sagt.

Jag brukar försöka att uppdatera bloggen, jag vet nämligen att det sämsta man kan göra mot sina läsare är att inte skriva under en dag. Men jag är så nedstämd idag och har en riktig skitdag rent ut sagt. Ni vet såna där dagar när man gråtit och inte vill göra ett skit, vissa dagar är såna dagar. För mig är det en sån dag idag, det finns alltid olika saker i livet som skapar skitdagar. För vissa en bagatell och för andra något stort. Jag har lärt mig att jag gör rätt i att skriva när mina dagar är skitdagar. Ni brukar förstå mig, det känns fint. Så idag mina fina läsare är det helt enkelt inte mycket till inlägg idag.

Hoppas ni har en fin dag.

16 Comments

  1. Usch och fy för sådana dagar! Men då är det godkänt att krypa upp i soffan under en filt och knarka massor av choklad! 🙂

    Pepp-pepp!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: