Det märks att min kropp automatiskt ställer in sig på att gå upp tidigt denna vecka. Som att den vet att jag imorgon kommer behöva gå upp runt 4:00 då jag ska åka med tåget till Västerås 05:31. Jag är alltid lite extra påverkad av sådant. Kroppen alltså, hur den hänger ihop både fysiskt och psykiskt.

Som ni vet kör jag en 100 dagar sockerutmaning där godis var och är prio ett. Har inte ätit en godisbit sedan nyår, tänkte nu ta tag i resten av sockret. Allt det där dolda, har som mål att gå ner i vikt tills sommaren. Eftersom jag har en vegetarisk kosthållning så försöker jag hitta en variant av LCHF men utan kött. Tror absolut på att undvika pasta, potatis, bröd och ris. Vad ska ni göra idag förresten? Jag ska rätta nationella prov hela dagen.

12 kommentarer

 1. Om några ynka minuter så skall jag till jobbet och sen så skall jag när jag kommer hem igen sätta mig och jobba framför datan =)… Har en hel del bildarbete som jag måste ta itu med! Är ledig imörra så det funkar att köra fullt ös idag S TREVLIG DAG och fortsatt VECKA!

  1. Låter som min dag, det har varit nonstop hela dagen och nu måste jag lägga mig för imorgon åker jag till Västerås på studier i två dagar :-p. Lär gå upp 04:00 Zzzz 😉

 2. Bra gjort att het undvika socker… även om dolt socker finns typ i all mat så är det bra för måendet att undvika socker.
  Tidningen Må Bra har ett reportage om Socker detoxa, har inte läst det … än,
  men kanske finna det tips som passar Dig och Din kosthållning.

  Min närmaste plan är att sova, sova, sova och sedan så ska jag köra igång tvättmaskinen då det är ett tvättberg i tvättstugan.

 3. Så bra att försöka dra ner eller helt av skala av det dolda raffinerade sockret.. 🙂 Det gör vi med 🙂 Hoppas det går bra att rätta 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: