Igår fick jag ett riktigt glädjebesked. Jag var godkänd på min tentamen och ropade glatt rakt ut. Så himlans skönt, eftersom jag känt mig låg ett tag hade jag en bild av att det förmodligen kört sig på tentamen. Men så var inte fallet, jag var godkänd! Så himla skönt! Det gav mig energi, så idag har jag studerat lite och känt mig lite gladare.

Nästa roliga sak var att jag fått ett PM på Facebook, visade sig att jag vunnit en dag på Bjursås skicenter under sportlovet. Helt perfekt för William som aldrig varit där, men som samtidigt gillar att åka skidor. Så nu kan han alltså bege sig till backen i Bjursås under lovet.

Vissa dagar ger lite mer än andra, den här dagen är uppenbarligen sen sådan dag. Är frisk också, så det är glädjande. Nu börjar sportlovet, och jag startade dagen med en nyttig frukost! Så underbart med ledighet!

28 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: