Idag har det verkligen varit riktigt höstväder i Falun. Jag jobbade först och sedan efter jobbet åkte jag hem, åt några mackor för att sedan åka till Britsarvetsfamiljecentral. Jag blev nämligen tillfrågad i torsdags om jag kunde tänka mig att bli kursledare för Amningskurs för blivande föräldrar som Amningshjälpen håller i och som man får bli om man är hjälpmamma.

Jag hade egentligen fått förfrågan redan i måndags förra veckan, men då hade jag missat att kursen började på tisdagen, men när sedan de som håller i kurserna höra av sig tänkte jag varför inte? Så jag hoppade på, det ångrar jag inte! Det var verkligen så himla bra upplägg på kursen och jag ska nu gå vid 2 tillfällen till, samt ett tillfälle igen då jag missade första och sedan ska jag hålla i kursen medan en till kursledare är med, efter det får jag ha kurser själv. Det känns jättefint verkligen, att få sprida kunskap till blivande föräldrar om amning.

Nu är det dags för sängen, imorgon väntar en fantastisk dag. Mitt favoritdatum på hela året, den 3 oktober. Williams födelsedag som för mig är den finaste dagen av alla.

10 kommentarer

  1. Vad fantastiskt att gå en kurs för det. Står bakom amning alla dagar i veckan och hade gärna lärt allt och alla om alla bra fördelar med amningen, men också passat på att berätta alla de där hinderna man stöter på på vägen, sånt som ingen berättade för mig när jag blev mamma för första gången! 🙂

    1. Ja verkligen :). Ska bli så fint att få hålla i dessa kurser och förbereda och stötta blivande föräldrar med amningen. Ja det är verkligen så himla bra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: