När jultomten kommer.

Inlägget är i samarbete med Bergamunken

Nog vet vi alla vem som kommer med sina renar på julafton? Om inte ska ska jag ge dig en liten ledtråd. Han har stor mage, ett långt vitt skägg, här har röda kläder med ett svart bälte i midjan och brukar säga “Finns det några snälla barn här“. Han gestaltas på diverse olika sätt, som mer än salongsberusas efter några glas för mycket snaps och öl i filmen Tomten är far till alla barnen, eller som en glad farbror i filmen The Santa clause med Tim Allen som huvudrollsinnehavare.

Hur som helst så är han tomten är kär vän som behövs under julafton, speciellt om du har något yngre barn som längtar förväntansfullt på paketen han bär i säcken. Visst du om att det går att hyra jultomte i Stockholm hos detta företaget? Att hyra en tomte betyder att just du slipper fundera på vem som ska klä ut sig i år, samt att du utesluter att barnen förstår att någon är utklädd. Att ha en tomte som hyrs in betyder även att du slipper fundera på allt det praktiska runt omkring utan du behöver bara ge säcken och låta någon som verklige tycker detta är kul just vara tomte.

Jag tror på det där med att hyra in tomtar, och att på så vis slippa jobbet ensam. Om du gör det får du dessutom barn som inte märker av att något inte stämmer. Det där med att köpa tidningen fungerar ju inte lika lätt idag nu när tidningen nästintill alltid är digital. Dessutom som jag ser det finns det så mycket annat att tänka på under julafton än vem som ska vara årets tomte. Den energin kan man istället lägga på roliga saker som att låta någon annan ta rollen som dessutom gör det för att hen tycker att det är roligt.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

6 thoughts on “När jultomten kommer.

  1. Hihi, nä köpa tidningen är det nog ingen som går på numera… Hos oss brukar min morbror vara tomte eftersom vi bor långy från varandra så träffar barnen bara honom 2 ggr/år och hittills har inte blivit avslöjad…🎅🎅

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.