Rasten är här och jag är ledig i trettio minuter. Dagen blir inte så lång idag och det känns bra. Imorgon efter jobbet är det julfest eller ja julshow som Falu kommun bjuder alla sina medarbetare på.

Sedan på torsdag stundar studier, det ska bli skönt att åka ner till Västerås igen. Jag ska passa på att njuta tillfullo på hotellet.

50 kommentarer

 1. Vad skönt med en kortare dag, jag är helt ledig hela dagen och det är verkligen välbehövligt känner jag! Åh, jag vill också ta in på hotell, bara vila upp sig ett tag 🙂

 2. Visst är det skönt att få komma iväg och studera på en plats där man inte har massa ”måsten” som pockar på ens uppmärksamhet hela tiden?
  Hoppas att ni får en härlig kväll med julshowen, alla behöver vi få slappna av lite ibland.

 3. Så jul med julfest, jag är en sucker för allt innehållande jul haha. Hoppas du får tid att mysa på hotellet <3

 4. Kul att få rå om sig lite på hotell. Kanske har de ett härligt badkar att sjunka ner i? 😀
  Så roligt med julshow! Lät lite roligare än bara ett julbord, om det är bra underhållning det vill säga. 🙂

 5. Så skönt med en lite kortare arbetsdag! 🙂 Det låter jätteroligt att gå på julfest! Hoppas att du får en trevlig kväll när det är så dags! 😀

 6. Härligt med julshow! Så skönt att vara ledig. Oh, jag saknar hotellfrukost, det är det bästa som finns nör man bor på ett hotell ?

 7. Skönt med en kortare dag! “Mitt” företag har julbord på fredag, av 7 år har jag bara varit med 2 gånger och jag har inga planer på det i år heller faktiskt. Jag har oftast annat inbokat när deras inbjudan kommer 😛 Åh vad skönt med hotell! Njut ordentligt! KRAM

 8. Vad skönt med en kortare dag och att du får gå på en julshow, sådant älskar jag att göra så är riktigt avundsjuk på dig måste jag säga =) Hoppas du får det kul.

 9. Men gud vad vacker du är!!!
  Skönt med en kortare dag och massa event imorgon! Kul att bli bjuden av jobbet och få umgås med kollegor.

  Låter ju perfekt med några dagar i Västerås, hoppas du kan koppla av och njuta!

 10. Oh kul att gå på julshow med jobbet =D, vi ska på det på tisdag nästa vecka, ska ut och äta med alla praktikertjänstkliniker i vårt distrikt =D. Jag får utbildning på plats, så jag är klar där nu =D
  Marie recently posted..Veckans fotoutmaning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: