Julkalendern: Lucka nummer 9: ” Om jag inte hade….” (så hade jag…)

Julkalendern är skapad av Johanna kajson.

Om jag inte bytt arbetsplats för två år sedan hade jag förmodligen varit fortsatt utmattad och aldrig börjat studera till specialpedagog. Arbetsplatsen gjorde mig sjuk, och att då byta jobb var det endaste rätta för mig. Det betyder inte att jag tycker illa om mitt före detta jobb, men det var helt enkelt tid att förändra mitt liv och livssituation.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

20 thoughts on “Julkalendern: Lucka nummer 9: ” Om jag inte hade….” (så hade jag…)

 1. Vilken bransch var du inom tidigare?
  Känner du fortfarande biverkningar av utmattningen?
  Jag tycker att det är superbra att du utbildar dig till specialpedagog, det finns sådant stort behov av fler och nya specialpedagoger med fräscht tänk och nya kunskaper!

 2. Vilken tur att du tog det steget och bytte arbetsplats! Det behöver ju inte vara personerna eller arbetsmiljön som gör att man inte trivs. Det kan vara så himla mycket. Bra att du vågade ta steget! KRAM
  Fnulan recently posted..Happy Birthday

 3. Jag tycker det är bra när man vågar ta steget emot ett nytt jobb, att våga bryta mönster och kasta sig ut när jobbet känns fel på vilket sätt det än må vara. Att inte vara den som klagar på sitt jobb men inte gör någonting åt det. Man gör allt som krävs för att livet skall vara så bra som möjligt. Vad skönt att du funnit din väg nu =)

 4. Bytte arbetsplats för ett år sen och det var det bästa jag gjort. Arbetsglädjen är tillbaka och känner att jag är duktig igen på jobbet.

 5. Det gäller att våga ta steget. Bytte arbetsplats för ett år sen och bästa jag gjort. Har liknande arbetsuppgifter, men är i världens bästa arbetsgrupp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: