Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Julkalender

19 dagar till julafton – dag 11.

Jenzel.se har en utmaning i sin blogg, och jag ställer gärna upp på sådant.

Dag 11 – Vem är svårast att köpa julklapp till?

Det är helt klart William, även om jag och Björn alltid köper julklappar till William ihop blir det svårare och svårare för varje år. Så jag får säga till William. Ganska intressant dock, att det är svårast till sitt eget barn, men tonåringar är nog alltid svårt att handla till.

10 Comments

  1. Jag kan tänka mig att det är svårt med julklappar till tonåringar. Det är så mycket lättare när dom är små. Jag tycker att det är svårast att köpa julklapp till mina syskon. Min bror bryr sig inte så mycket om julklappar. Min syster vill helst ha dyra och fina julklappar.

  2. Kan tänka mig att han är svår! Det är alltid svårt till killar och tonårskillar samt medelåldersmän måste ju vara det absolut svåraste! Har han ingen önskelista du kan handla från? 😀
    Väldigt rolig utmaning?

  3. Åh jag kan aldrig handla till min man, men det är mer för att man inte vet att han blir glad eller ej. Så det är aldrig JIPPIE reaktioner.. Det är ju det man vill ha. Kram

  4. Det är helt sjukt att det blir svårare och svårare för varje år de växer. På sätt och vis skulle jag kunna tro att det borde ha blivit enklare eftersom de bättre kan uttrycka vad de önskar sig men icke!
    Småttingarna här hemma har jag en någorlunda uppfattning om vad de ska få men stora grabben? Han är 21 år och jobbar själv så han kan köpa det mesta, vad ger man honom liksom? Man kanske inte behöver ge något alls egentligen och det säger han själv också men jag, som mamma, vill ge alla mina barn julklappar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d