Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hjälpmamma & kursledare

Amningsnytt & en tisdag.

Idag när jag kom hem så låg nyaste numret av Amningsnytt i brevlådan. Självklart blev jag glad över den saken, jag gick genast och läste tidningen en sväng. För dig som inte vet vad Amninsnytt är, så är det tidningen som alla medlemmar i Amningshjälpen får fyra gånger om året. Som ni vet är jag Hjälpmamma och kursledare och därmed även medlem i Amningshjälpen. Det kostar 250:- per år, man får en tidning och utöver det stödjer en förening som arbetar ideellt för att främja amningen, och hjälpa föräldrar att amma sina små.

Annars har jag idag jobbat. Jag mår inte helt tipptopp just nu i astman och hostar som en galning. Kom hem från jobbet och hostade i sådan mängd att jag kräktes flera gånger. Det är så typiskt när jag blir förkyld att jag ska behöva få sådana här följder av att råka få en förkylning.

Nu ska jag bege mig mot sängen, hoppas din dag varit bra?

14 Comments

  1. Sv: Såg att du skrev angående frågestunden och att du missade, du kan fortfarande ställa frågor, jag brukar låta det gå några dagar innan jag svarar, för alla läser ju inte samma dag 😀 Eller om det var något annat du menade? 😀

    Tycker det är så grymt starkt att du både arbetar och håller på med allt kring amning med mera. Har en nära som fått hjälp kring amning och så 🙂

    Har du inget du kan ta för din astma?

    Kram

  2. Vad jobbigt det måste vara att hosta så mycket så man kräks. Det är verkligen ett jättejobb du gör med amningshjälpen. Tänk om det fanns då mina barn var små.

  3. Vad bra att det finns en tidning där mammor kan får råd och stöd. Låter ju som en jättebra förening, vad jobbigt att astman blir jobbigare nu när du är förkyld. Krya på dig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: