Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Julkalender

Julkalendern: Lucka nummer 12: ” Ett beslut jag är extremt stolt över”

Julkalendern är skapad av Johanna kajson.

Jag är väldigt nöjd med beslut att söka in på Mälardalens högskola och specialpedagogprogrammet. Att ta beslutet att studera på avancerad nivå och att våren 2020 skriva ett examensarbete igen för att fördjupa mig mera inom läraryrket. Nu är specialpedagog något utöver läraryrket men det kräver en lärar- eller förskollärarexamen.

Det här med att studera i Västerås till något som passar mig som person känns som ett beslut jag verkligen kan vara stolt över. Det känns extra fint att veta att även min mormor var stolt över mitt vägval i livet.

12 Comments

  1. Jag förstår att din mormor var stolt, det är så fint att tänka på hur viktigt ditt srbete kommer att vara, speciellt för de som behöver det allra mest!
    Du är grym!

  2. Jag tycker också att du ska vara stolt. Vad fint att få läsa att din mormor också var stolt över dig. Förstår att du känner så.

  3. Åh, så roligt att plugga till speciallärare är ditt stoltaste beslut. Jag önskar dig all lycka till med pluggandet. Jag tror att du kommer bli den bästa specialläraren någonsin 🙂

    1. Specialpedagog ska jag bli :). Det är olika saker :). Speciallärare har en inriktning och arbetar tex mot svenska med elever. En specialpedagog arbetar mer med att förebygga 🙂

  4. Men GRATTIS! Låter som en superspännade utbildning och särskilt för dig som har så mycket erfarenhet av att jobba med människor och det mentala. Kommer gå galant!

  5. Förstår att du är stolt över det! Så himla kul att läsa om när personer hittat rätt i livet! Vad fint att känna att mormor är stolt<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: