Astma & sjukdag.

Så fräsch som på bilden ovan är jag inte idag direkt. Jag har världens astma och är hemma från jobbet. Hostar så jag kräks och har dubblerat min astmamedicin efter vårdcentralens inrådan. Fick på inrådan att stanna hemma och använda mig andra bra medicin vila.

Varje gång jag blir förkyld kommer detta som ett brev på posten. Blir dålig, och får svår att andas. Hostar konstant och hostar slem hela tiden. Blir helt knäpp, att sova blir till en omöjlighet. Så vila får det bli då, vila betyder att jag måste koppla ner vilket är viktigt för tillfrisknandet. Så här sitter jag och piper som en pipleksak. Att skriva går ju trots att man är sjuk, värre är det att jobba. Hoppas jag blir frisk snabbt!

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

40 thoughts on “Astma & sjukdag.

 1. Hoppas verkligen du blir frisk snabbt att hosta så mycket så man kräks slem har jag bara gjort en gång i mitt liv och det var inge kul, måste var så jobbigt för dig med astman och förkylningen. Krya på dig! Kram <3

 2. Åh vad jobbigt det låter. Det där kan inte alls vara kul. Det är jobbigt som det är att vara sjuk och ifall man är förkyld kan man ju ändå inte andas. Kan inte ens föreställa mig hur jobbigt det måste vara med astma på det hela. Krya på dig och hoppas att du mår bättre snart 🙂 // Petra Elisabeth
  Petra Elisabeth recently posted..Min julkalender: Lucka 11

 3. Usch fy vad jobbigt. Har det med väderomslag att göra när det blir kallare? Så var det i alla fall för mina barn. Hoppas att du blir bättre snart. Kram
  Fnulan recently posted..Jo då

 4. Snygga lockar hade du på bilderna i alla fall. 🙂
  Så trist att läsa om astman. Är det förkylningsastma det är du har då, har i alla fall för mig att det är något man kan ha? Låter jobbigt oavsett, särskilt med en sån hosta som gör att det inte riktigt går att slappna av eller vila helt för att den liksom är i vägen. Ja, hoppas du blir bättre snabbt! <3
  Elisa recently posted..En trött första advent

 5. Usch har själv samma problem med min asma just nu och det känns som man hostar upp lungorna vilken minuter som helst. Känner att det blir värre varje gång jag går ut..Hoppas att du mår bättre snart

 6. Usch så jobbigt det måste vara att få sådan astma när du är sjuk, jag hade fått panik…
  Hoppas att allt släpper snart så du kan bli frisk 😀
  du är lika vacker på båda bilderna <3

 7. Ååå fy fasen för astma! Dottern hade det och själv har jag också problem med luftvägarna så jag vet hur jobbigt det är att inte få luft och ha en massa slem. Vila är bra och som du skrev. Jobba är en sak men skriva är en annan.
  Krya på dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: